CGI

Director Consultancy

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 6 januari 2019
Ref:
J0718-1467
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI Business Processing Outsourcing (BPO) i Göteborg består av ett drivet och framgångsrikt team på ca 70 kollegor som hanterar CGI's Löne & HR tjänster för våra kunder.

Vi förstärker nu vårt leveransteam i Göteborg med ytterligare en ledare i rollen som Director Consultancy (DC). Här får du möjligheten att utvecklas inom ledarskap och affärsmannaskap i en spännande roll och du blir en del i vår enhets ledningsgrupp på ca 10 personer, där vi alla har ett gemensamt ansvar för leveranser, kvalitet, innovation, medarbetare så som enhetens strategiska utveckling.

Totalt inom hela vår enhet är vi ca 140 personer i Sverige + ett 80 tal medarbetare i off-shore (Indien/Filipinerna).

Vi har en öppen och generös företagskultur och att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna prestera på topp.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som DC kommer du ansvara för ett 30 tal direkt rapporterande medarbetare inom 2 områden.
Du kommer ansvara för gruppen som består av ca 10 personer med ansvarar för system administration & support av vårt lönesystem POL och får genom din ledarroll stora möjligheter att påverka hela vår enhets framgång eftersom gruppen ansvarar för support och systemadministration för alla våra kunder på privata marknaden.

Vidare kommer du även ha personalansvar för ca 20 personer som arbetar som löneadministratörer/konsulter i vår dagliga löneleverans mot flera kunder som köpt vår lönetjänst istället för att ha egna löneavdelningar.

Rollen som ansvarig för supporten innefattar mycket dialog och samarbeten med andra ledare inom vår organisation, allt för att utveckla hela processen så arbetet flyter effektivt från supporten till och igenom andra funktioner som behöver hjälpa till för att lösa exempelvis utveckling och produktorganisationen.

I rollen som DC kommer du ansvara för personal, effektivitet, kvalitét, kompetensutveckling samt budget för de områden som ligger under ditt ansvar. I vår ledningsgrupp där du ingår brukar vi också ta till vara på vad olika personer brinner för att se på möjligheten att driva saker för hela vår enhet när behov finns i framtiden.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har flera års erfarenhet att leda supportavdelningar och har erfarenhet att leda arbetet med att förbättra processer inom en support- eller produktionsleverans. Du behöver ha en helhetssyn men samtidigt om det krävs sätta dig in i detaljer. Du behöver även ha ett leveranstänk samt gilla att kontinuerligt utveckla saker till det bättre. Du har god hand med människor och får ut det bästa ut av varje individ samt bygga team.

Du är en god kommunikatör och får personer med dig i vägen framåt. I det dagliga är det svenska som gäller och vårt koncernspråk är engelska (och även hos flera kunder) så mycket god engelska i tal/skrift krävs.

Det är meriterande att ha arbetat direkt eller i gränslandet till lönefrågor i någon form, genom exempelvis systemförvaltning av lönesystem eller en ledande roll inom lönehantering.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva din grupps och kunders samt enhetens utveckling framåt, tillsammans med ett fantastiskt gäng medarbetare och ledare.

Vill du bli en del i vårt team? Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor, eller skicka in din ansökan redan idag!

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-01-06.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Mikael Olbers, Enhetschef BPO Sverige, 0733-985830

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb