Telenor Inpli

Telenor Inpli söker en engagerad och erfaren Operation Manager!

Rekryterare
Telenor Inpli
Plats
Malmö (Kommun), Skåne
Annonserat
den 8 november 2018
Stängs
den 22 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Telenor Inpli (fd Network Services) är Telenors starka spelare inom nätverk, IT-säkerhet och kommunikation. På Telenor Inpli arbetar det 115 högkvalificerade medarbetare som är fördelade på kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Telenor Inpli går en spännande framtid till mötes med skapandet av ett nytt varumärke som skall fyllas med en stark företagskultur, ett tydligt värde för våra kunder och fortsatt tillväxt. Vårt mål är också att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Hoppas du vill vara med på vår resa!

Vi söker nu en engagerad och erfaren Operation Manager till vårt kontor i Malmö!

Din eminente företrädare kommer ta ett nytt kliv inom bolaget och lämnar därmed en mycket viktig roll som nu behöver ersättas.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig att bli en nyckelspelare i ett utvecklingsorienterat och värdegrundsstyrt företag med kompetens och enkelhet som vår trygga bas. Nyckeln till framgång för Telenor Inpli ligger i ett fokus på kärnverksamheten i kombination med ett fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra, utvecklas och ha kul tillsammans!

Ditt arbete

Telenor Inpli Operations svarar för såväl drift och support som arkitektur, utveckling och förvaltning. Som Operation Manager kommer du att ansvara för och leda det operativa arbetet i operations och servicedesk. Operation Manager ansvarar för att säkerställa att kunderna får en högkvalitativ tillgång och support till de tjänster som Telenor Inpli levererar.

Rollen innefattar ett ansvar att fortlöpande ta fram förslag på, och driva förbättrings- och utvecklingsarbeten som leder till att effektivisera teknik, arbetssätt och rutiner.

Några av dina viktigaste arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

  • Ansvara för att leda och fördela arbetet samt ansvara för resursplaneringen i Operations, Servicedesk, vår leveransavdelning (TM) samt Intern IT. I rollen ingår personalansvar för 18 medarbetare, varav en teamledare.
  • Ansvara för att driva kvalitetsarbete inom ditt område för att ständigt förbättra och säkerställa leverans till kunderna samt kvalitetssäkra processer inom drift, leverans och support.
  • Säkerställa en fungerande ”dygnet runt drift” med löpande driftövervakning, felsökning och felavhjälpning.
  • Svara för att överenskommelser i leveranskontrakt uppfylls både vad gäller SLA:er etc gentemot kund men även att det från ett Inpli-perspektiv uppfylls bl.a. gällande tid, kostnad och kvalitet.
  • Ansvara för kundkontakter vid eskalerade, allvarliga störningar.
  • Ansvara för uppföljning av budget samt att aktivt delta i Telenor Inplis budgetarbete.

Din profil

Du har lång och relevant verksamhets- och ledarerfarenhet och vet vilka möjligheter IT- och telekombranschen står inför. Ditt framgångsrika ledarskap präglas av engagemang, uppmuntran och mycket väl utvecklat affärssinne, kombinerat med teknisk kompetens och förståelse. Vi ser att du har längre erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringsverktyg (gärna Service Now – dock inget krav!) samt att du har erfarenhet av ett ITIL-baserat arbetssätt. Du har också lång erfarenhet från arbete med drift och infrastruktur samt av att självständigt ta fram processer och rutiner. Du behöver ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och text på både svenska och engelska

Som person är du lugn och strukturerat och känner igen dig i dina kollegor på Telenor Inpli som är lärande, professionella och samtidigt avslappnade i sin stil och sitt sätt att lösa problem. För dig är det viktigt att ha roligt på jobbet!

Låter det intressant?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på “Sök jobbet”. Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil – det tar bara någon minut!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Emma Lindahl-Söderberg på 0723-732173.

Välkommen med din ansökan senast 22/11 2018.

Liknande jobb

Liknande jobb