Infrastrukturtekniker

Plats
Nyköping & Eskilstuna, Södermanland
Annonserat
den 9 november 2018
Stängs
den 26 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
D-data AB är sedan 1 januari 2016 ett eget bolag som ägs av Landstinget Sörmland. Vi är 130 medarbetare och finns placerade i Katrineholm, Eskilstuna och Nyköping. D-data är en komplett leverantör av IT-tjänster till landstinget med fokus på support, systemutveckling, arkitektur, projektledning, förvaltningsstyrning, test, drift, infrastruktur och telefoni. I vårt uppdrag ingår också ett övergripande ansvar för utveckling och drift av landstingets tekniska infrastruktur inklusive klienter.

Dina arbetsuppgifter
Spännande utmaningar inom områden systemteknik och infrastruktur. Drift av integrationsplattformen Biztalk, IT-teknisk drift av större medicintekniska applikationer, drift av Office365 och andra Azurekomponenter samt uppdragsledning inom infrastruktur är några av de utmaningar du kan arbeta med hos oss. Vi upphandlar nu Framtidens Vårdinformationsstöd som bl.a. kommer att ställa krav på ökad mobilitet, stödja nya vårdflöden och underlätta samverkan. Nya utmaningar som i högsta grad även involverar oss. Vi arbetar med systemtekniska uppdrag och applikationsförvaltning på servernivå i Windows-miljö. Arbetsuppgifterna omfattar installation, drift och underhåll av operativsystem, databaser, applikationer och infrastrukturkomponenter samt framtagande av teknisk dokumentation. Vi som söker nya kollegor är en grupp av infrastrukturtekniker som även ingår i systemförvaltningsgrupper. Vi erbjuder intressanta och stimulerande men också ansvars­fyllda arbetsuppgifter. Den övergripande uppgiften för oss är att på ett kostnadseffektivt sätt ge våra kunder största möjliga tillgänglighet och säkerhet till sina system. 

Din kompetens
Du ska ha mycket goda tekniska kunskaper. Du har erfarenhet av arbete från stora/medelstora driftorganisationer inom:

  • Drift av applikationer i Windows Server-miljö
  • En eller flera databaser. Microsoft SQL meriterande
  • Produktion av teknisk dokumentation


 Har du även erfarenhet av något av följande?

  • Microsoft klientplattform och/eller Azureplattform
  • Drift av Integrationsplattform BizTalk eller annan plattform.
  • Drift av Sharepoint


Som person är du lösningsinriktad, kvalitetsmedveten, har god samarbetsförmåga samt har en god analytisk förmåga.Du ska vara självgående, ha förmågan att se helheter och drivas av en egen personlig utveckling. Beträffande teoretisk utbildning ser vi högskola eller motsvarande inom IT-området som en merit.

Du har arbetat i en stor/medelstor driftorganisation och känner dig mogen att arbeta i en växande enterprisemiljö. Inom D-data arbetar vi över grupp och enhetsgränser vilket innebär att vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Tjänsten kommer att innebära en del resor så vi förutsätter att Du har körkort. Placeringsort är Nyköping eller Eskilstuna. 

Anställningsform och sysselsättningsgrad 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgraden 100 %.
Tillträde enligt överenskommelse.   
Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Ulf Fagrell 0155-24 73 99 e-post ulf.fagrell@dll.se
HR-chef Marie Persson 0155-24 76 91

Fackliga företrädare:
Anette Westerlund Vision, 016-10 51 16
Daniel Harlén Vision, 016-10 46 90
Linda Nordlund, Vårdförbundet, 0155-24 72 09

Kom och jobba hos oss på D-data AB!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-11-26.
Intervjuer kan komma att ske löpande.