Gruppchef inom IT drift till stor bank i Stockholm

Rekryterare
ADA digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 18 november 2018
Stängs
den 19 december 2018
Ref:
127B40C9-9098-44CB-B6ED-CA7C72BE4224
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Prestigelös och nytänkande gruppchef inom IT drift/infrastruktur till bank i Stockholm

Är du en trygg ledare/chef med god självinsikt och stor vana att arbeta i organisationer i förändring? Samtidigt som du strävar efter att kontinuerligt utveckla dig själv och andra? Då är denna tjänst som gruppchef inom IT till banken belägen i Stockholm perfekt för dig!

VI ERBJUDER DIG

Här får du möjligheten att utveckla ditt ledarskap samt vara med och leda/coacha en ny gruppering inom banken, bestående av medarbetare med djup teknisk kompetens kring utveckling och underhåll av lösningar som stödjer flera av bankens viktigaste och mest affärskritiska system.

Här får du även vara med och driva kommande förändringsarbete för att etablera nya arbetssätt och roller inom område där ett teknikskifte är på väg att ske inom den aktuella plattformen.

I denna roll får du en god förståelse för hela bankens tekniska infrastruktur då den stödjer hela koncernen och där av skapa många kontaktytor både i Sverige och utomlands.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer i ditt dagliga arbete att:

  • Agera bollplank både på en strategisk och en operativ nivå samt ta beslut om framtiden inom den tekniska plattformen.
  • Ha personalansvar över din grupp med allt vad det innebär att lyssna och coacha. Genomföra medarbetarsamtal och sätta mål samt utvecklingsplaner tillsammans med dina medarbetare
  • Prioritera och planera aktiviteter för att ständigt ha kontroll på t ex livscykelhantering, licenshantering, kapacitetsplanering och säkerhetshöjande åtgärder.

 

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Affärsområdet består av ca 40 medarbetare. Som en av två gruppchefer kommer du ansvara för ca 15-20 medarbetare samt ingå i ledningsgruppen tillsammans med den andra gruppchefen, områdeschefen samt 3 arkitekter. Geografisk placering är i Stockholm (innanför tullarna).

MER OM DIG


Vi söker dig som är en trygg och stabil ledare/chef. Tidigare erfarenhet av personalansvar och att leda och coacha medarbetare som besitter en djup teknisk kompetens. Du har vana att hantera kritiska situationer samt förmåga att agera och leverera under press. Du kommer själv från tekniken och ska på ett konsultativt och strategiskt plan kunna diskutera frågor och framtid kring bankens tekniska infrastruktur. Som person är du öppen för förändringar, vågar tänka nytt och med stort mod driva förändringar och förbättringar för din grupp och den tekniska plattformen in i framtiden.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.

Liknande jobb

Liknande jobb