CGI

Director Consulting Services Digital Workplace, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 15 januari 2019
Ref:
J1118-0658
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI Next är en enhet inom CGI Sverige med fokus att leverera lösningar i teknikens framkant. Här får du jobba med spännande och utmanande kunder och den senaste tekniken i en öppen och kreativ miljö. Hos oss på CGI får du möjlighet att som delägare, kunna påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare.

Vill du också ta del av ett medlemskap utöver det vanliga? Till vårt team söker vi nu en ledare till vår enhet Digital Workplace, som drivs av förändringsarbete och som älskar att få medarbetare och kunder att briljera. Digital Workplace har expertis inom SharePoint & Office 365 samt lösningar för samverkan, informationshantering och Digital Arbetsplats.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som DCS är du ledare för ett team på cirka 15 personer och är ansvarig för deras beläggning. Del av din tid arbetar du även i egna uppdrag hos någon av våra kunder. Du driver sälj- och leveransprocesser inom området Digital Workplace vilket innebär att du utvecklar affärsrelationer, driver nya affärer och hanterar förvaltning av befintliga kontrakt. I leveransprocessen säkerställer och kvalitetssäkrar du pågående leveranser. I din roll ingår även andra viktiga uppgifter som att motivera, engagera och kompetensutveckla teamet samt rekrytera nya medarbetare.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

• Ett gott affärssinne och förståelse för kundens utmaningar både på IT- och verksamhetssidan.

• Egen drivkraft och förmågan att bygga nätverk.

• Dokumenterad erfarenhet som ledare och konsult.

• Erfarenhet av både sälj- och leveransprocess i en konsultorganisation.

• Förmåga till struktur samt "ordning-och-reda"

Erfarenhet av att arbeta med samverkanslösningar och digitala arbetsplats-lösningar är meriterande.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att utveckla och driva affären för din enhet. Du ingår i enhetens ledningsgrupp och får möjlighet att arbeta i ett positivt och engagerat team, där fokus ligger på både strategiska och operativa frågor och vidareutveckling av en framgångsrik verksamhet.

Kontaktperson och kontaktuppgifter:

Har du frågor om rollen vänligen kontakta Kristin Duwe på kristin.duwe@cgi.com. I din ansökan bör det framgå varför du passar för denna roll och hur du kan bidra till att utveckla vår verksamhet.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-01-16.

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi finns i hjärtat av samhällets transformation, hos kunder som skapar framtidens hälsa, välfärd, energi, transporter, handel, betalningar, tillverkning och kommunikation. CGI finns i 40 länder med 74 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla karriärvägar.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.