CGI

Informatica Tech Lead

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 19 januari 2019
Ref:
J1118-1136
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI Next satsar stort inom Business Intelligence, Data Management och Advanced Analytics! Nu söker vi en Informatica Tech Lead till vårt team i Stockholm.

CGI Next är en nybildad enhet inom CGI Sverige med fokus på att leverera lösningar i teknikens framkant och med inriktning på bland annat BI, Cloud, Big Data, IM/MDM, AI och Advanced Analytics. CGI Next är för dig som vill jobba med spännande och utmanande kunder och den senaste tekniken i en öppen och kreativ miljö. Du kommer att vara placerad på CGI Next centrala Stockholmskontor vid Hötorget.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Informatica Tech Lead hos oss på CGI Next får du jobba tillsammans med engagerade kollegor i varierande uppdrag där vi både kan operera som det lilla snabbfotade företaget och samtidigt dra fördel av den kraft som CGI's globala organisation tillför.

Konkret så kommer du dels att arbeta med att utveckla vår interna leveransförmåga inom Informatica och dels med att utveckla befintliga och nya kunder. I den kundnära rollen kommer arbetsuppgifterna innehålla lösningsarkitektur, genomlysning av befintliga installationer, problemlösning, fungera som kundens bollplank för hur de kan utvecklas vidare men också projektledning av större projekt. En stor del av tiden kommer också behöva läggas på säljrelaterade aktiviteter.

Förutom Informatica ser vi gärna att du har eller vill ha erfarenhet och utvecklas inom analytiska plattformar inkluderande Advance Analytics, ML och Big Data. Detta är något vi satsar stort på och vi har ett flertal spännande möjligheter på gång inom dessa områden.

Variationen på kunder och uppdrag gör att det finns stora möjligheter att själv välja den karriärväg som passar just dig, allt från att fortsätta utvecklas inom ditt expertområde till att arbeta med krav, strategisk rådgivning eller inom olika ledarroller.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker nu dig som vill vara med och bygga vidare på CGI Next tillsammans med våra 250 andra experter över hela landet. Vi ser att du har en bakgrund inom DW/BI och vi hoppas du har ambition att vilja utvecklas som konsult, bygga team och driva våra affärer framåt!

För att lyckas hos oss tror vi att du har
• Minst 3 års erfarenhet av att utveckla DW/BI-lösningar
• Minst 5 års erfarenhet av Informaticas produkter
• Ett stort intresse för arkitektur och teknik
• En drivkraft att skapa verksamhetsnytta med hjälp av IT
• En fallenhet för kunddialog
• En önskan att ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss

Vi ser en stor styrka i att våra medarbetare växer och utvecklas inom CGI Next och vi har en kultur som uppmuntrar till att våga ta steget och testa något nytt och utvecklande. För att vilja och våga utvecklas arbetar vi mycket med att skapa en bra kultur där öppenhet och sammanhållning är nyckelord. Vi är mycket stolta över den kultur vi och våra anställda har skapat och ser bland annat att den mix av personer som jobbar hos oss varit en drivkraft till att skapa trivsel och trevlig stämning.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-01-19

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Mari Källström,
mari.kallstrom@cgi.com
+46 76 100 36 77

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb