CGI

Utvecklare Java, Karlstad

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad, Värmland , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 20 januari 2019
Ref:
J1018-2958
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI i Karlstad utvecklar HR-system inom flera olika kundsegment. Vår efterfrågan är mycket hög och vi har många spännande uppdrag framför oss. Idag är vi ca 200 medarbetare och vi vill förstärka med ytterligare duktiga testare och utvecklare som brinner för att jobba Agilt i utvecklingsteam tillsammans med fantastiska kunder och engagerade kompetenta kollegor. Vi söker dig som bor i Karlstad eller kan tänka dig omlokaliseras hit.

Varför Karlstad?
Kontrasten mellan stad och fin natur är två av ingredienserna som gör staden unik. I Karlstad kommer du att upptäcka att allt är nära till hands vilket gör att du får mer tid över till familj och fritid.

I Karlstad kretsar mycket kring det livliga friluftslivet, året runt. Sommarstaden lever mer än väl upp till sitt namn och sätter guldkant på tillvaron för alla som älskar nära till bad och centrum på samma gång. Stora som små. Men här finns även ett varmt intresse för kultur-, föreningsliv och gastronomi. Dessutom kanske du förvånas över det ovanligt stora utbudet av affärer, restauranger och nöje i förhållande till stadens befolkningsmängd.

Vårt arbetsklimat präglas av en hjälpsam attityd, prestigelös inställning och högt i tak. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag, och vi vågar lova inspirerande möten med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. Dessutom har vi kul på jobbet!

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi erbjuder utmanande uppdrag och ansvarsroller utifrån din erfarenhet, vilket betyder att du kommer att jobba agilt i ett av våra arbetsteam med fokus på kvalité.

Du har en god problemlösningsförmåga och trivs med att arbeta tillsammans med andra och kommer gärna med egna idéer och lösningsförslag på de problem ni stöter på. Ditt arbete präglas av stort kundfokus samt en vilja att alltid leverera med en hög kvalité samtidigt som du håller de tidsramar. Du är driven som person vilket speglas av din ständiga vilja att lära dig mer, leverera ett bra resultat samt dela med dig till dina kollegor i teamet.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker både juniora och erfarna utvecklare. Du har en akademisk examen från universitet eller högskola (med relevant utbildning inom IT, exempelvis datavetenskap, systemutveckling, webbutveckling eller liknande) alternativt införskaffat motsvarande erfarenhet på annat sätt.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt goda kunskaper inom något / några av följande tekniker:

Systemutveckling i Java, MVC, SQL, Databaser Infromix, Oracle och MySQL Linux.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med agila metoder, förslagsvis SCRUM.

Som person besitter du följande egenskaper:
• Problemlösande
• Samarbetsvillig
• Initiativtagande

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 20 januari 2019. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson:
Bo Erlandsson, +46 733 98 10 26
bo.erlandsson@cgi.com

Java, MVC, SQL, Databaser, Infromix, Oracle, MySQL, Linux

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.