CGI

Director Consulting Services, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 15 januari 2019
Ref:
J1018-2166
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du nästa ledare att ansluta till vår framgångsresa?

Enheten Banking på CGI har haft framgången att stänga flertal stora affärer. Därför söker vi nu en driven och engagerad ledare som stärker detta lagbygge som består av passionerade ledare som brinner för att leverera bästa lösningar för våra kunder.

Vi är ett kreativt och framgångsrikt team som ständigt är medvetna om trender och utmaningar inom banksektorn. Du älskar utmaningar, är en innovationstagare och brinner för att skapa värden hos våra kunder, är en driven och engagerad ledare för våra konsulter.

Vi har en öppen och generös företagskultur och att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. För oss är balans i livet en självklarhet, därför erbjuds du en flexibel arbetsmiljö.

Dina framtida arbetsuppgifter

Här får du möjlighet att utvecklas inom ledarskap, försäljning och affärsmannaskap i en spännande roll och möjlighet att jobba med framgångsrika kunder.
Du blir en del av vår enhets ledningsgrupp där vi alla har ett gemensamt ansvar för såväl kunder, leveranser och medarbetare som enhetens strategiska utveckling.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som drivs av att utveckla både affärer och relationer hos våra kunder. Du är utåtriktad och älskar att skapa. Du stimuleras av att identifiera nya affärsmöjligheter som ger kundnytta och skapar värde för dem.

För att lyckas i rollen behöver du ha några års erfarenhet av sälj- och affärsutveckling, gärna inom den finansiella sektorn. Det är meriterande om du tidigare haft personalansvar. Du är drivande och flexibel person som stimuleras av förändringsarbete; du är en ledare som motiverar och engagerar dina medarbetare, du har en positiv/kommunikativ förmåga och viljestyrka att utveckla såväl verksamhet som medarbetare.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva gruppen - och enhetens utveckling framåt, tillsammans med ett fantastiskt gäng medarbetare och ledare.

CGI en ledande global leverantör av tjänster inom IT och affärsprocesser med många spännande projekt. Som anställd på CGI har du möjlighet att blir mer än en anställd, du kan vara delägare genom vårt aktieprogram där CGI även går in och matchar den summan du investerar varje månad, något som är unikt och uppskattad av anställda.

Vill du bli en del av vårt team, tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, eller skicka in din ansökan redan idag!

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2019-01-20.

För mer information vänligen kontakta:
Ila Bergström
ila.bergstrom@cgi.com

Director consulting services, konsultchef, ledare,

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb