Tekniker inom IT till Atea i Göteborg

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Lön
Fast lön
Annonserat
den 22 november 2018
Stängs
den 17 december 2018
Ref:
96FD058C-D2D7-409B-B14D-889E92D0E680
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Har du ett brett tekniskt intresse och är nyfiken på IT-branschen? Atea i Göteborg söker nya stjärnor för 2019!

Atea i Göteborg söker dig vill som vill bidra med ett tekniskt intresse och dagligen har ett stort kundfokus. I rollen som IT-tekniker kan du satsa långsiktigt i en spännande bransch. Här erbjuds en bred IT-teknisk roll, där du varje dag tar emot enheter som senare ska skickas vidare till beställande kunder. Här får du en bra möjlighet för dig som vill vara med och starta upp en ny avdelning.

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. De finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En stor möjlighet att få arbeta och växa i din professionella roll inom IT, samtidigt som du får chansen att arbeta på ett spännande företag i konstant utveckling. Ateas kultur präglas av deras värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt.

Ditt team verkar för att ständigt utveckla och förbättra leveransen och eftersom Atea levererar kvalificerade produktnära tjänster får du som tekniker möjlighet att arbeta med spännande produkter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Godshantering och färdigställande av leverans
  • Support på enheter som mobiltelefoner, servrar, PC, MAC, nätverksutrustning m.m
  • Genomföra installationer, konfigurationer, migreringar samt support
  • Bolla konfigurationstjänster eller andra tankar och idéer direkt med kund
  • Utveckla arbetsytor, verktyg, instruktioner och arbetssätt

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag som förväntas starta i januari 2019 och pågå i minst 6 månader, för rätt person finns goda möjligheter för en överrekrytering och anställning på Atea.

Du får bekväma arbetstider som är måndag till fredag 8:00-17:00. Ateas kontor ligger i Mölndal där du har kollektivtrafiken precis utanför dörren och för dig som tar bilen finns goda parkeringsmöjligheter.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har studerat någon IT på gymnasienivå eller motsvarande. Du brinner för service och drivs av att hjälpa andra och tycker det är roligt att lösa deras tekniska problem. Du har en teknisk grundläggande kompetens alternativt är en självlärd datatekniker med ett stort intresse för mjuk och hårdvara. Har du tidigare arbetat med logistik och orderhantering så är det meriterande. 

Du är bra på att samarbeta men får också saker gjorda på egen hand. Ett krav för denna tjänst är B-körkort och goda kunskaper i svenska samt engelska.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.