CGI

Agressokonsult

Rekryterare
CGI
Plats
Borlänge; Stockholm; Gävle; Norrköping; Karlstad, Dalarna
Annonserat
den 29 november 2018
Stängs
den 26 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Är du eller vill du bli en av branschens bästa Unit4 Business World konsulter? 
Välkommen till CGI! 

Vi expanderar våra affärer runt Unit4 Business World (tidigare Agresso) och letar efter dig som är intresserad av att utvecklas inom detta område. Vi letar efter dig som idag arbetar med Unit4 Business World, antingen som systemförvaltare eller som konsult. 

CGI har många spännande kunder som använder sig av systemet Unit4 Business World och vi behöver växa med nya och hungriga medarbetare.
 

Your future duties and responsibilities:

Som Unit4 Business World konsult arbetar du med våra kunder som finns över hela Sverige och är placerad på något av våra kontor där vi har UBW kompetens, Stockholm, Borlänge, Norrköping, Gävle och Karlstad. Du verkar inom ramen för vårt Application Center, där CGIs Unit4 Business World åtaganden är samlade.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller mot IT. 
Du har arbetat med systemet Unit4 Business World under några år. 

Du har erfarenhet av att sätta upp och konfigurera en eller flera moduler inom Unit4 Business World utifrån den unika kundens behov och vi ser helst att du arbetat med rapporter och utdata. Erfarenhet och kunskap av BI-lösningar kopplade till ERP-system samt integrationer från/till ERP-system från omgivande verksamhetssystem eller drivit ERP-projekt hos kund är meriterande. 

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska, vilket gör att vi kräver god kunskap i svenska språket. 

Vi söker dig som har förmåga att se helheten i det område där krav ska fångas och har förmågan att sätta in sig i ett användarperspektiv. Du är lösningsorienterad och sätter alltid kunden i fokus. Som person är du driven och har en stor vilja att alltid leverera. Du delar med dig av din kunskap, är ödmjuk och har lätt för att samarbeta. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt. 

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer! 

Sista ansökningsdag: 2019-01-26.

Kontaktperson, Jerker Dahlbäck T: 070 592 36 61

agresso,unit4

Skills:

  • Communication (Oral/Written)
  • Swedish
  • System Administration

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb