CGI

Webb utvecklare, Linköping

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping (Stad), Östergötland
Annonserat
den 29 november 2018
Stängs
den 29 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Employment Type: Full Time

Position Description: Vi vill göra våra tjänster synliga för interna kandidater så fort som möjligt. Det innebär dock att det kan vara så att tjänsten inte hunnit igenom hela vår godkännandeprocess för rekrytering. Skulle den inte bli godkänd dras den tillbaka.BESKRIVNING AV TJÄNSTEN

På CGI, är våra medarbetare vår största tillgång, och därför vill vi främja en miljö där våra medarbetare trivs. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för våra medarbetare. 

Bli en del av vårat team och upplev den unika mixen av det lokala kontoret med familjär stämning kombinerat med kraften i ett multinationellt företag som drivs av en brinnande entreprenörsanda. Har du nått gränsen för utveckling hos din nuvarande arbetsgivare – kom till oss, så hjälper vi dig att accelerera din karriär!DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

När du börjar arbeta på kontoret i Linköping kommer du få en gedigen introduktion i företaget. Alla som börjar hos oss får samma introduktion och möjligheter att skapa nätverk. Vi drivs av innovation och entreprenörskap i en miljö där du kommer få förutsättningar att bidra med egna idéer. Nästa steg är att du, tillsammans med din ledare, sätter upp din karriärplan som vi kontinuerligt arbetar med under året för att Du ska nå din högsta potential.I Linköping arbetar vi med de lokala kunderna på den lokala marknaden, men du kan också dra fördel av vår storlek som företag med möjlighet till uppdrag och projekt på något av våra 28 kontor som arbetar med över 2000 olika kunder runt om i Sverige.Som utvecklare kommer du att få arbeta i allt från små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi driver projekt och åtaganden både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Linköping. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med nationella och internationella kollegor. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder. Har du drömmar som din nuvarande arbetsgivare inte kan uppfylla? Sök dig till CGI – vi har leveranskraften och kunderna som skapar unika förutsättningar att utvecklas! Vi på CGI tar det för givet, men se det som en bonus att du kommer till ett välskött företag med goda förmåner och väl fungerande arbetsprocesser. Dessutom får du möjligheten att bli delägare i ett av världens största IT- konsultbolag!

KVALIFIKATIONER FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I DENNA ROLL

För att lyckas i dina uppdrag behöver du vara ansvarsfull och resultatinriktad och du vet hur viktigt det är att hålla tidplaner och estimat. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Du har troligen en IT-inriktad akademisk examen eller motsvarande och några års arbetslivserfarenhet. Du en nyfiken utvecklare inom något av WEBB, .NET, SharePoint, PL/SQL eller JAVA? Du kommer att få jobba med systemutveckling inom nedanstående områden: • Analys, systemdesign, utveckling och implementation av system 

• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund 

• Dokumentation i olika former 

Det är meriterande om du har arbetat med eller vill fortsätta utvecklas inom något av följande: .NET, MVC, HTML5, CSS, Javascript, Java, SQL Server, PL/SQL, Oracle, WCF, TFS, UNIT Test, Agila utvecklingsmetoder, SharePoint, MS Azure/Office365.

Som person har du en mycket god problemlösningsförmåga. Du tar för dig och är öppen, nyfiken och gillar utmaningar. Vi värdesätter förmågan att kommunicera kring problem och lösningar samt att du är noggrann och flexibel. Du är även en mycket god organisatör med god framförhållning.

Du känner starkt för att arbeta som konsult och uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som konsult delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kunder och kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 8.e januari. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta Mårten Jacobsson, marten.jacobssont@cgi.com

 

Skills:

  • .NET
  • CSS
  • Java
  • MVC
  • SQL Server
  • SQL/PL SQL

 

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb