CGI

Systemutvecklare Microsoft, Örebro

Rekryterare
CGI
Plats
Örebro (Län)
Annonserat
den 29 november 2018
Stängs
den 29 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

På CGI har vi en dröm om en arbetsplats där alla ska trivas och vara med och bygga framtiden tillsammans, att bygga ett företag att vara stolta över. Vi har en enormt stor expertis över hela världen. Tack vare vår mångfald av kompetenser kan vi utveckla framtidens lösningar. Vi finns där våra kunder finns både i Sverige och på hundratals platser runt jorden. Att alltid finnas nära, med viljan att erbjuda det bästa av CGI. För dig innebär det att du har alla möjligheter i världen att växa och utvecklas över ett helt liv.

I Örebro växer vi ytterligare och nu söker vi dig som idag arbetar som systemutvecklare på Microsoftplattformen och är redo för att ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss.

 

Your future duties and responsibilities:

Som systemutvecklare hos oss kommer du att få arbeta i allt från små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden både på plats hos våra kunder och från våra lokala kontor.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera utifrån våra kunders behov. Du kommer arbeta nära kund och ha regelbundna möten/workshops för att diskutera nuvarande och kommande projekt tillsammans. Du kommer att genomföra utveckling, testning och dokumentation samt arbeta med buggrättningar och incidenter. Du kommer ha regelbundna träffar med teamet för problemlösning och kunskapsutbyte.


Det här erbjuder vi dig: 

Som systemutvecklare hos oss får du möjligheten att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag, och vi vågar lova såväl inspirerande möten som utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik. 

Genom våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. 

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Required qualifications to be successful in this role:

Du har troligen en IT-inriktad akademisk examen eller motsvarande och har ett gediget teknikintresse. Vi tror att du har jobbat med systemutveckling på Microsoftplattformen i minst tre år. 

För att lyckas i dina uppdrag behöver du vara strukturerad, resultatinriktad och ansvarsfull. Du trivs både med att arbeta självständigt och att aktivt jobba tillsammans med andra för att nå uppsatta mål. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik och har förmåga att själv hitta lösningar på problem. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. 

Det är meriterande om du har arbetat med något av följande: .NET, MVC, HTML5, CSS, Javascript, Java, SQL Server, WCF, TFS, UNIT Test, Agila utvecklingsmetoder, Office365. FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA 

Stefan Pettersson, Stefan.pettersson@cgi.com, 019-5062539 

Agneta Lindqvist, agneta.lindqvist@cgi.com, 019-5062536

Vi vill ha din ansökan senast den 28 januari, men gärna redan idag. För denna tjänst gör vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Skills:

  • English
  • Swedish
  • Systems Architecture
  • Technical Architecture
  • .NET
  • Java
  • JavaScript
  • SQL

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb