CGI

Senior Microsoft DW/BI-konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö (Kommun), Skåne
Annonserat
den 30 november 2018
Stängs
den 30 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI Next satsar stort inom Business Intelligence och Advanced Analytics! Nu söker vi flera seniora MS DW/BI-konsulter till vårt team i Malmö. 

CGI Next är en enhet inom CGI Sverige med fokus på att leverera lösningar i teknikens framkant och med inriktning på bland annat BI, Cloud, Big Data, Machine Learning/AI och Advanced Analytics. CGI Next är för dig som vill jobba med spännande och utmanande kunder och den senaste tekniken i en öppen och kreativ miljö. Du kommer att vara placerad på vårt Malmökontor i Västra hamnen.

 

Your future duties and responsibilities:

I rollen som senior DW/BI-konsult hos oss på CGI Next får du jobba tillsammans med engagerade kollegor i varierande uppdrag där vi både kan operera som det lilla snabbfotade företaget och samtidigt dra fördel av den kraft som CGI´s globala organisation och breda produkt- och tjänsteutbud tillför.

Du kommer att ansvara för att bygga vidare på befintliga leveranser inom DW/BI och bryta ny mark genom att skapa nya affärer på nya kunder. Vi tror att du har en gedigen grund inom Microsofts lösningar för DW/BI såsom SSIS, SSRS, SSAS och antingen har erfarenhet eller är redo för uppdrag som ledare/arkitekt inom området. Då vi oftast arbetar i team med en blandning av juniora och seniora kollegor är det här en utmärkt roll för dig som har den tekniska kompetensen och vill utvecklas som ledare. 

Möjligheterna att välja en karriärväg som passar just dig är stora på CGI Next. Du kan fortsätta utvecklas tex inom ditt expertområde, krav, lösningsarkitektur, rådgivning eller olika ledarroller. En annan möjlig karriärväg är projekt inom Azure, Big Data, ML och Advanced Analytics. Vi har just nu flera pågående projekt. Detta är resultat av stora investeringar i kompetensutveckling i form av utbildningsinsatser av de allra bästa på Microsoft, konferenser såsom Microsoft Ignite i USA och labbmiljöer som gör det möjligt för oss att ligga i framkant. Vi skapar dessutom arenor för kunskapsutbyte experter emellan.
 

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker nu dig som vill vara med och bygga vidare på CGI Next tillsammans med våra 250 andra experter över hela landet. Vi ser att du har en bakgrund inom Data Management och vi hoppas du har ambition att vilja utvecklas som konsult och driva våra affärer framåt!

För att lyckas hos oss tror vi att du har

• Minst 5 års erfarenhet av MS DW/BI-stacken som utvecklare

• God förståelse för DW-arkitektur och datamodellering

• En drivkraft att skapa verksamhetsnytta med hjälp av IT

• Ett öppet och nyfiket förhållningssätt till ny teknik och nya möjligheter

• Erfarenhet av att leda mindre team eller en önskan att ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss


Om du redan har erfarenheter från följande områden så är det givetvis väldigt meriterande.

• BI och Datalager med molnplattformar såsom AWS och Azure

• Advanced Analytics dvs statistik och datadriven affärsanalys, statistiska modeller i R/Python, Machine Learning

Våra ledare i Malmö, Muamet Eski och Tony Jönsson, ser en stor styrka i att våra medarbetare växer och utvecklas inom CGI Next och de har byggt en kultur som uppmuntrar till att våga ta steget och testa något nytt och utvecklande. För att vilja och våga utvecklas har de arbetat mycket med att skapa en kultur där öppenhet och sammanhållning är nyckelord. Den kultur de tillsammans med övriga teammedlemmar har skapat är något som vi på CGI Next är mycket stolta över. Vi är övertygade om att den mix av personer som arbetar hos oss har varit en viktig möjliggörare och drivkraft till att skapa trivsel och trevlig stämning.

Välkommen med din ansökan om du är intresserad av att förstärka vårt team! Har du frågor eller vill veta mer får du gärna kontakta Muamet Eski (muamet.eski@cgi.com) eller Tony Jönsson (tony.jönsson@cgi.com)

Sista ansökningsdatum 2019-01-30

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Muamet Eski, muamet.eski@cgi.com
+46 708 42 87 99

Tony Jönsson, tony.jonsson@cgi.com
+46 767 83 22 41
 

Skills:

  • Azure Data Factory
  • Azure Data Lake
  • Microsoft Azure
  • MS PowerBI
  • SQL
  • SSIS
  • SSRS


What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb