Embedded Developer till Transtronic

Rekryterare
Transtronic
Plats
Västerås
Annonserat
den 30 november 2018
Stängs
den 26 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Transtronic söker nu en embedded developer som triggas av att få arbeta i hängiven teknisk miljö som verkar hela vägen från uppstart till leverans i avancerade system för mätning och styrning i hårda miljöer. Marknaden består av både nationella och många internationella kunder. Välkommen till ett expanderande företag på en starkt växande marknad, vi ser fram emot att träffa dig! 

Vi söker dig
Nu söker vi dig som vill ansluta till ett kompetent team och ett världsledande företag inom sin marknad. Som Embedded Developer kommer du att ingå i vårt utvecklingsteam och ta ett stort ansvar för att tillgodose våra kunders önskemål.

Som Embedded Developer kommer du att jobba med att utveckla och förbättra våra nuvarande och nya produkter. Att utveckla långsiktiga produkter med stor precision är oerhört viktigt för oss. Till ditt stöd finns bolagets 18 kollegor där du jobbar närmast utvecklingsteamet om fyra personer där dina kollegor besitter mycket djup kompetens och som brinner för att göra riktigt bra produkter.

Som person är du strukturerad och ordningsam och har en stark initiativförmåga. Du är van att arbeta i tätt samarbete med utvecklare. Du är en engagerad teamplayer som gärna delar med dig av din kunskap likväl som du gärna lär mer. 

Utbildning/Erfarenhet 
För att passa i rollen som Embedded Developer har du troligtvis en högskoleutbildning med inriktning mot hårdvara. Vi tror att du har jobbat några år med C-programmering i inbyggda system. Om du dessutom är en fena på ARM och/eller CANopen är detta meriterande. 

Vi erbjuder dig  
Vi brinner för att ta tillvara på de stora tillväxtmöjligheterna i vår marknad. Arbetsmiljön kännetecknas av kreativitet, precision och utveckling. Inom företaget är alla med och bidrar med engagemang, kompetens och arbetsglädje. Här förväntas man ta egna initiativ och vår platta organisation skapar effektivitet och ger möjlighet för den som visar framfötterna att förflyttas internt. Din placeringsort kommer att vara i Köping. 

Om oss
Under 40 års tid har Transtronic AB konstruerat och tillverkat elektroniska mätsystem till hårda miljöer. Med sina specialiserade produkter för användning på bergborriggar i hela världen har man tagit utvecklingen vidare till nästa generations mätutrustning. Företaget har återförsäljare i Nord-& Sydamerika, Australien, Sydafrika, Asien och Europa. Transtronic AB är beläget i Köping och har 18 anställda. Läs gärna mer på www.transtronic.se

Låter detta intressant för dig? 
Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan senast 26 december, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Lisa Tojkander hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!  

Liknande jobb

Liknande jobb