NCC i Solna söker dansktalande IT- supporttekniker

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Solna
Lön
Fast lön
Annonserat
den 3 december 2018
Stängs
den 21 december 2018
Ref:
5683729E-1AD6-493A-BD5A-39CBF7BF162A
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta med support och drift? Nu söker vi en dansktalande IT-supporttekniker till NCC Industry i Stockholm.

NCC Industry satsar stort och söker därför ytterligare en dansktalande IT-supporttekniker. Här kommer du få möjligheten att arbeta i en servicefokuserad roll mot NCC Industrys nordiska kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta hos den ledande aktören i branschen, i en omväxlande och välkomnande organisation. Du blir en del av ett team som arbetar mot hela den nordiska marknaden där kommunikation och IT står i fokus. Här får du en flexibel roll som varierar efter projekt och behov. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Support av IT-relaterade problem av varierande komplexitet
  • Felsöka olika problem i en Windowsrelaterad miljö
  • Deltaga i olika IT-relaterade projekt 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att tillhöra ett nordiskt tekniskt team som tillsammans supporterar Sverige, Norge, Danmark & Finland. Här får du en flexibel roll som varierar utifrån projekt och behov. Du kommer också att arbeta med dokumentation i säljsystemet samt vara involverad i både support och beställningsrutiner. Detta är en långsiktig konsulttjänst tillsammans med TNG men arbetet sker hos NCC Industry. 

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna tjänst ser vi att du har ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av att arbeta som supporttekniker. Du har studerat IT på gymnasiet eller högskola/universitet och har körkort B. Eftersom du supporterar den svenska och danska marknaden ser vi helst att du talar och skriver både svenska och danska flytande men minst krävs att du behärskar danska och engelska. 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.