Projektledare till Kvalitetsregistercentrum QRC Stockholm

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 4 december 2018
Stängs
den 6 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

QRC Stockholm Kvalitetsregistercentrum är ett samarbete mellan Stockholms läns landsting och Karolinska Institutet för utveckling av vård och forskning med stöd av nationella kvalitetsregister. Här arbetar ett engagerat team på 18 personer. Vi söker nu dig som vill arbeta med innovativa lösningar till nytta för sjukvårdspersonal och patienter, i en roll som innebär många kontaktytor och stora påverkansmöjligheter.

Vi söker en projektledare med inriktning mot industrisamverkan
 

Arbetsuppgifter 

Din huvuduppgift tillsammans med registerutvecklingsteamet är att skapa framtidens kvalitetsregister redan nu. Med välfungerande och välanvända kvalitetsregister kommer vårdverksamheter att utveckla och förbättra sin verksamhet. I arbetet ingår att bidra till utvecklingen av QRC:s verksamhet i sin helhet och att hålla sig uppdaterad inom området kvalitet, patientsäkerhet och kunskapsstyrning. Du ska bidra till att QRC har ett innovativt och utvecklande arbetssätt.  
 

Exempel på arbetsuppgifter 

- Stödja kvalitetsregistren i avtal och finansieringsärenden 

- Erbjuda stöd/kompetens vid ingående av avtal mellan kvalitetsregister och Life science-sektorn 

- Rapportering och uppföljning 

- Erbjuda stöd vid datauttag vid forskning  

- Processtöd för att möjliggöra koppling av registerdata
 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har examen på högskolenivå inom hälso- och sjukvård eller relevant ämne. Du har gedigen kunskap och erfarenhet av hälso- och sjukvården som sektor. Dina erfarenheter av projektledning kommer från projekt med flera samarbetsparter. Avtalskunskap och erfarenhet av verksamhetsutveckling är nödvändiga för rollen. Erfarenhet av process- och affärsutveckling är meriterande.  

Erfarenhet från samarbeten i olika sektorer och informationssäkerhet är meriterande.
 

Du kan uttrycka dig tydligt och pedagogiskt på svenska och engelska i tal och skrift. 
 

Personliga egenskaper 

Du är noggrann och kvalitetsmedveten och samtidigt lösningsorienterad. Du kan agera på egna initiativ och har alltid kunden/klientens bästa i fokus. Att skapa goda relationer med personer som jobbar med kvalitetsregister och i vården är en central del av arbetet. Du kan hantera flera pågående parallella projekt och känner dig bekväm att jobba såväl självständigt som i grupp. Vi tror att både erfarenhet och personlighet är viktiga i ett väl fungerade team. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor.  
 

Skicka gärna din ansökan snarast, intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
 

Om QRC 

QRC Stockholm har ett nationellt uppdrag att ingå i en av sex regionala Registercentrumorganisationer. Vi verkar för bättre hälsa för dagens patienter via användning av kvalitetsregister för förbättringar av vårdens processer och resultat. QRC arbetar också för framtidens patienter genom stöd till registerbaserad forskning. Vi samverkar med alla intressenter från patienter och professionella vårdgivare till ledare i vården, forskare, myndigheter och näringsliv.

Vår vision är ”Delad kunskap ger bättre hälsa”.  

 

QRC ansvarar för stöd till nationella kvalitetsregister i infrastruktur såsom IT, juridik, utdata, statistik och forskning. Långsiktiga mål för nationella kvalitetsregister är att kvalitetsregistren ska bli en integrerad del i ett nationellt hållbart system för den samlade kunskapsstyrningen av vård och omsorg.

Läs gärna mer på qrcstockholm.se

 

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Liknande jobb

Liknande jobb