JavaScript-utvecklare i Episerver, SEB Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 4 december 2018
Stängs
den 4 januari 2019
Ref:
FAE5FB09-9BD0-4EC5-9775-A3DCB9A36B5A
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Det här är för dig som är utvecklare inom Episerver med tyngd inom JavaScript. Här kommer du skapa bättre digitala kundupplevelser

Trivs du i en miljö som präglas av innovation och engagemang, där du även får skapa ett verkligt kundvärde? Bra! Den här möjligheten är för dig som utvecklare inom Episerver som vill bidra både till affären och människors vardag. Här får du som frontend-utvecklare inom JavaScript, Angular och Episerver möjlighet att jobba med SEBs digitala förflyttning i en modern miljö - både vad gäller teknik, arbetssätt och arbetsplats.

OM JOBBET

I rollen som utvecklare kommer du jobba med utveckling av SEBs digitala kanaler som seb.se och våra intranät.
Du kommer bland annat:

  • Vidareutveckla seb.se och våra intranät med JavaScript, .Net och Episerver i C#
  • Primärt utveckla våra frontend-kanaler med HTML, JavaScript, Angular och CSS
  • Jobba nära affären och andra team inom SEBs större utvecklingsorganisation
  • Då banken är i transformation kommer du också få vara med vid olika workshops och communitys för kompetensväxling.

Du blir en del av ett tight agilt team av utvecklare, scrum master och produktägare i ett nära samarbete med affären. Tillsammans utvecklar ni våra produkter i ett samarbete som präglas av delat engagemang, affärsfokus och tydlig strävan mot förbättringar. Du sitter i det prisbelönta nya kontoret i Arenastaden, Solna.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen behöver du vara nyfiken, uppskatta ständig kunskapsväxling och trygg i att ta egna initiativ. Du behöver trivas med att jobba i ett team tillsammans med andra och uppskatta att dela med dig av din kunskap. Då vårt område är i förändring värdesätter vi ditt driv och förväntar oss att du har en positiv inställning till kontinuerliga förbättringar.

Du har erfarenhet av utveckling med Episerver, C#, HTML, JavaScript, CSS och Angular. Det är positivt om du har erfarenhet av deploy och release med TFS eller Git. Du kan komma direkt från en utbildning inom relevant område eller ha erfarenhet inom området. Det absolut viktigast är ditt engagemang och driv för utveckling. Språkkunskaper i svenska och engelska i både tal som skrift är ett krav.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb