Verksamhetskonsult IT-system Servicemarknad till BITS DATA

Rekryterare
Bits Data
Plats
Södertälje, Strängnäs, Stockholm
Annonserat
den 6 december 2018
Stängs
den 31 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

BITS DATA - VW/Scania-återförsäljarens naturliga IT-partner. BITS DATA levererar ett heltäckande IT-stöd till svenska återförsäljarnätet för Volkswagen (VW, Audi, Skoda, Seat och Porsche) samt Scania. Vårt IT-stöd levereras som en SaaS-lösning och vi bistår våra kunder med allt från affärssystem, BI-system och redovisning till nätverk, servrar och klienter. Bland våra kunder finns koncerner som Din Bil, Bilmetro och Arver men även lokala familjeföretag som Aftén och Olofssons Bil. Vi är knappt 50 medarbetare som dagligen ser till att våra 6000 användare får sin affärskritiska IT levererad med hög säkerhet och stor tillförlitlighet. BITS DATA ingår via ägarstrukturer i Scania och Volkswagens närhet och vi är det lilla flexibla företaget i den stora koncernen. Läs mer via www.bitsdata.se

Rekryteringen utförs i samarbete med Experis.

Arbetsuppgifter
Detta är en spännande roll som innebär att jobba med verksamhetskritiska IT-system i nära samarbete med både våra kunder och leverantörer. Rollen är en del av vår marknadsavdelning som består av Produktansvariga, Kundansvariga och Verksamhetskonsulter. Teamet består av totalt 12 personer varav fyra är Verksamhetskonsulter.

Som Verksamhetskonsult stöttar du våra kunder och analyserar deras behov för att kunna ta fram nya IT-system och anpassningar som lämpar sig just för dem. Du ansvarar för egna projekt till kund, som normalt är utvecklings- och förvaltningsprojekt. Du arbetar för att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet och nyttjande av föreslagna IT-lösningar. 
Hos BITS DATA strävar vi alltid efter att bli ännu bättre och du kommer därför att delta i och leda projekt internt, där vi tar fram nya produkter för att effektivisera och förenkla våra kunders vardag. Vidare kommer du att lära våra kunder använda våra produkter på bästa möjliga sätt, har du även intresse i att hålla i utbildningar så finns den möjligheten också.

BITS DATA har nyligen flyttat in i nybyggda, ljusa lokaler med placering i Södertälje. Tjänsten innebära vissa resor då våra kunder är placerade över hela landet, uppskattningsvis 1-2 dagar/v.

Vem är du?
För att lyckas bra som Verksamhetskonsult så har du troligtvis en bakgrund inom IT och har vana av kundnära projekt inom systemanpassningar och installationer. Alternativt så kommer du från bilbranschen och har god förståelse för flödet och för vilka olika data- och kringsystem som används där. Du kommunicerarar obehindrat på svenska och eftersom rollen även innebär leverantörskontakter behärskar du även engelska.

Du är en öppen och social person som är teknik- och dataintresserad och har erfarenhet av installationer. Du är en driven person som är pålitlig och inger förtroende. Du älskar problemlösning och är en aktiv person som tar för sig. Vidare är du en person som tycker om många kontaktytor och trivs med att jobba nära kundernas verksamhet.

Vi erbjuder:
Stark och stabil arbetsgivare
Spännande och tekniskt avancerade produkter
Goda utvecklingsmöjligheter och värdefullt kontaktnät
Trivsamt företag med mycket låg personalomsättning

Våra medarbetares trivsel och utveckling betyder mycket för oss och du kommer att få fortlöpande utbildning och stort utrymme i din roll för förändring och förbättring. Det är en fri roll som kräver ett stort eget ansvar.

Kontaktperson
Alla ansökningar går via www.experis.se med ett uppdaterat cv och personligt brev. För mer information om tjänsten och processen kontakta Experis rekryteringskonsult Thomas Andersson på 070-276 9953 alt. Thomas.andersson@se.experis.com.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb