CGI

Marknads- och kommunikationsdirektör

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 6 december 2018
Stängs
den 5 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 74 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. 

Nu söker vi en Marknads- och kommunikationsdirektör med ansvar för CGI Sveriges marknads-och kommunikationsinitiativ och strategier. Du blir medlem i CGI:s svenska ledningsgrupp och kommer att, i nära samarbete med CGI Sveriges VD och representanter i ledningsgruppen, ansvara för att utforma och genomföra marknadsförings- och kommunikationsprogram som utvecklar CGI:s position som ledande IT-tjänsteleverantör i Sverige.

 

Your future duties and responsibilities:

I rollen leder du det svenska marknads- och kommunikationsteamet som tillhandahåller dedikerat stöd till CGI Sverige och är ytterst ansvarig för marknadsföringen och kommunikationen mot intressenter som befintliga och framtida kunder, partners och medarbetare. 

Du arbetar tillsammans med ledningsgrupperna för respektive affärsområde kring aktiviteter som stödjer CGI:s varumärke, möjliggör affärsutveckling och lyfter CGI:s varumärke. Detta inkluderar aktiviteter i digitala kanaler och media, PR och events, reklam, medarbetarkommunikation och employer branding. I rollen ingår även ansvaret för CGI:s Sveriges marknadsförings- och kommunikationsbudget. 

I dina arbetsuppgifter ingår: 

• Leda årlig affärsplanering

• Översätta CGI:s affärsprioriteringar i Sverige till en effektiv marknads- och kommunikationsstrategi och aktiviteter

• Ansvar för implementering av ramverk och processer för marknadsföring, inklusive effektiv användning av kundsegmentering samt kund, affärs- och erbjudande-baserad marknadsföring.

• Tillhandahålla marknadsföring och kommunikationsaktiviteter till CGI Sveriges högst prioriterade affärsmöjligheter, erbjudanden och kunder.

• Paketering av tjänster och lösningar

• I nära samarbete med HR lyfta CGI Sveriges arbetsgivarvarumärke och medarbetarupplevelse genom relevanta interna kommunikationsprogram och aktiviteter.

• Vara den primära länken mellan CGI Sverige, CGI i Norra Europa och det globala kommunikations- och marknadsteamet. 

• Skydda företagets varumärke och hantera kommunikation vid tillfällen då företagets rykte kan riskera att skadas.

• Leda och utveckla marknadsförings - och kommunikationsorganisationen

• Ansvara för budget, kontakt med media och press samt leverantörer 

Som Marknads- och kommunikationsdirektör i Sverige är du en del av Global Marketing & IP Strategy och rapporterar till VP Marketing and Communications CGI Northern Europe.

Required qualifications to be successful in this role:

För att lyckas i rollen som Marknads- och kommunikationsdirektör för CGI Sverige tror vi att du har mångårig erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation. Du har erfarenhet från IT-branschen och förståelse för den svenska marknaden och de utmaningar CGI står inför. Du är en stark kommunikatör både muntligen och skriftligen och du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Du har erfarenhet av att:

• Självständigt utforma och genomföra marknadsförings- och kommunikationskampanjer i flera kanaler för en internationell verksamhet

• Leda team inom marknad och kommunikation samt att hantera budget

• Hantera relationer med leverantörer inom media och press

• Planera och hantera kriskommunikation

• Examen inom relevant område (marknadsföring, kommunikation)

Som person vill vi att du har en professionell mognad och har förmågan att upprätthålla goda relationer med viktiga intressenter både internt och externt. Du är en problemlösare och en person som får saker gjort med förmåga att jobba både på en strategisk, operativ och taktiskt nivå. 

Hos oss på CGI får du möjlighet att som delägare, kunna påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. 

Vill du också ta del av ett medlemskap utöver det vanliga? Välkommen med din ansökan på engelska redan i dag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019- 02-05

För mer information kontakta gärna: Jarkko Virtanen, VP Marketing and Communications CGI Northern Europe: jarkko.virtanen@cgi.com

Skills:

  • Communication (Oral/Written)
  • Problem Solving/DecisionMaking

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb