IT-specialist

Rekryterare
Värmdö kommun
Plats
Värmdö (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 6 december 2018
Stängs
den 4 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
 

Välkommen till en av Sveriges snabbast växande kommuner! Nu bygger vi unika bostäder i kulturhistoriska fabriksmiljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare. Mitt i allt myller av utveckling och nybyggaranda finns vi på Avdelningen för digital utveckling för att skapa möjligheter för våra kunder genom att utveckla och modernisera kommunen inom IT och digitalisering.
 

Vi tror på våra medarbetares förmågor och satsar på individuella handlingsplaner och kompetensutvecklingsinsatser för att stärka dig i din roll. Digitalisering är ett fokusområde i Värmdö kommun och hos oss får du frihet att växa, frihet att ta ansvar samt flexibla arbetstider för balans i livet. Vi erbjuder också ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
 

I rollen som IT-specialist kommer du att vara en del av ett litet och dynamiskt team med andra specialister, strateger, tekniker och helpdeskmedarbetare. Du kommer att fokusera på kommunövergripande förändringar i IT-landskapet. Därigenom bidrar du till att utveckla och realisera kommunens målarkitektur. Vår strävan är att leverera kostnadseffektiva e-tjänster som håller hög kvalitet. Vi befinner oss även i en stark utvecklingsfas där flera nya system och funktioner är på väg in i organisationen, t.ex. styrning av identiteter- och behörigheter, säkerhetsfunktioner, M365, med mera.
 

Vi söker dig som har en universitetsutbildning alternativt motsvarande dokumenterad kunskap inom området. Du har en bred kompetens inom IT och har några års erfarenhet av att arbeta som IT-specialist och är bekant med områden som till exempel systemsamordning, arkitektur, RPA, molnlösningar och/eller integrationslösningar.
 

Som person ser vi att du är lyhörd, öppen och prestigelös med förmågan att bidra till ett gott arbetsklimat inom enheten. Du nyfiken, resultat- och samarbetsorienterad och tar ansvar för ditt arbete och är lösningsinriktad. Du är noggrann, uthållig och har förmåga att prioritera - även under hög arbetsbelastning. Du är flexibel och har förmåga att växla mellan planerad och händelsestyrd verksamhet samt har en god analytisk och verbal förmåga och kan du uttrycka dig skriftligt.Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 

Avdelningen för digital utveckling har tre ansvarsområden; en robust och framtidssäker IT-miljö, dagligt stöd och support genom IT-helpdesk samt att leda kommunens övergripande digitaliseringsarbete. I den robusta IT-miljön ingår bland annat systemdrift, gemensamma program och licenser, identitetshantering, säkerhetstjänster, lagring, tillgänglighet och kommunikationstjänster. Vi tillhandahåller IT-stöd för sammantaget drygt 8000 medarbetare och elever i kommunen.
 

Nu går vi in i en ny fas där vi behöver fokusera mer på samordning, systemintegrationser, standarder och arkitektur för att kunna skapa större värde av investeringar genom att utveckla vår gemensamma IT-plattform och öka automatiseringen kring våra e-tjänster. Tillsammans med övriga i vårt team kommer Du att kunna göra ett avtryck för framtiden.
 

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
 

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
 

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
 

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 4 januari 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta
Kenneth Norberg, digitaliseringschef, 08-570 485 75 alt. kenneth.norberg@varmdo.se. 
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
 

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

Liknande jobb

Liknande jobb