CGI

Information Security Advisor, Stockholm, Enköping, Göteborg, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Enköping, Göteborg, Malmö
Annonserat
den 7 december 2018
Stängs
den 4 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Vill du jobba med säkerhet i offentlig sektor? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker fler säkerhetsexperter för att kunna hjälpa bl.a. en av våra större kunder som har verksamhet i Enköping och Stockholm, med mycket höga krav på säkerhet.

Hos oss på CGI får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling där du kommer att vara en viktig del av vårt Security team. Våra uppdrag omfattar allt ifrån djupa tekniska säkerhetsprojekt och införande av t.ex. vår certifikat- eller underskriftstjänst till GDPR-revisioner och olika säkerhetsanalyser. I teamet finns otroligt gedigen expertkompetens som du både bidrar till och får ta del av. Vi har roligt på jobbet och våra kunder har stort förtroende för vårt säkerhetsteam.

Den sammanlagda erfarenheten och vår unika bredd gör att vi kan hjälpa våra kunder med det mesta inom säkerhetsområdet.

Våra kunder finns inom alla sektorer och vi har också branschspecifik kompetens och erfarenheter inom teamet. Eftersom vi har totalansvar för våra högkvalitativa säkerhetstjänster har vi också egna utvecklare som ser till att våra managerade tjänster uppdateras och utvecklas för att vara framtidsäkra och attraktiva för våra kunder. 

Vi har högt i tak och vi delar med oss av vår kunskap, vilket är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Driv, stark motivation och lojalitet kännetecknar teamen inom Cyber Security enheten. Samtidigt som vi älskar vårt jobb ser vi till att ha balans i livet, som är en självklarhet.

Så här säger en av våra medlemmar om stämningen i teamet:
"I Securityteamet delar vi med oss av vår kunskap och har intressanta diskussioner då ständigt utvecklas med nya tekniker. Man blir insatt i nya trender och håller sig uppdaterad med nyheter vilket är kul för den teknikintresserade men även för den som är intresserad av regelverk, policys och förordningar m.m. 

Vi stöttar och engagerar varandra vilket har stor uppskattning. Tillsammans hjälper vi varandra med våra olika kompetenser för att leverera hög kvalitet i våra leveranser och tjänster vilket ger en känsla av trygghet och gemenskap som medarbetare men ger också möjlighet till att lära sig mycket nytt inom området security."
 

Your future duties and responsibilities:

Som konsult i vårt team kommer du främst att jobba med våra kunder i offentlig sektor. Ditt fokus kommer att vara på rådgivning. Din bredd inom säkerhet gör att du enkelt kan hantera alla slags frågor inom såväl IT- som informationssäkerhet. Vi vill att du har en djup teknisk kompetens så att du med lätthet kan föreslå rätt typ av hållbara säkerhetslösningar som löser de utmaningar som våra kunder står inför. Med en positiv attityd och en hög grad av proaktivitet hjälper du våra kunder med allt ifrån säkerhetsrådgivning och säkerhetsarkitekturer till nätaccess och monitoreringspolicys. Du kan hantera och lösa arkitekturfrågor och föra dialog med såväl ledning som tekniker.


Required qualifications to be successful in this role:

Vi lägger stor vikt vid dina erfarenheter och kunskaper och naturligtvis dina personliga egenskaper. Vi vill att du är engagerad, att du tar ansvar och att du har ett genuint intresse för säkerhetsfrågor. Egenskaper som lagkänsla, servicekänsla och noggrannhet är självklara hos dig! Du ska ha ett stark CV med en gedigen erfarenhet av arbete med säkerhetsfrågor/projekt i stora miljöer - gärna både från verksamhetssidan och från IT-sidan.

Vi ser gärna att du har bred och dokumenterad erfarenhet av nedan områden:
Stora komplexa IT-leveranser inom Infrastruktur
Revision/granskning
Utredning
Regelverksanalys
Utbildningsaktiviteter inom projektplanering/genomförande
Framtagning av utbildningsmaterial inkluderande rutinbeskrivningar och mallar

Det är också viktigt att du behärskar det svenska språket flytande och att du kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift på engelska och svenska.

CGI är en vinnare inom IT-branschen som erbjuder dig utmanande, kvalificerade och roliga arbetsuppgifter. Du ingår i ett rikstäckande nätverk av konsulter med samma inriktning och kompetens. Våra kunder finns primärt på den nordiska marknaden, till största delen i Sverige. Resor kan förekomma.

Välkommen med din ansökan!

För mer information, kontakta gärna:
Anna Dawrin
anna.dawrin@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2019-02-04.

Säkerhet, Security, cyber security, GDPR, IT, information, konsult, consulting, offentlig sektor

Skills:

  • CISSP
  • Compliance
  • ISO standards
  • Security

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb