CGI

Workplace Tekniker

Rekryterare
CGI
Plats
Borlänge, Stockholm, Göteborg eller Bromölla
Annonserat
den 12 december 2018
Stängs
den 9 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI är en av världens ledande IT-leverantörer. Vi på CGI har en gemensam dröm om att ha roligt när vi jobbar och att tillsammans bygga ett företag som vi är stolta över. 

Nu behöver vi förstärka vårt team inom Workplace med en duktig Workplace Tekniker, med placering i antingen Borlänge, Stockholm, Göteborg eller Bromölla. 
Vi söker dig som vill följa med på en spännande resa framåt och få möjligheten att växa med ett globalt företag som är marknadsledande inom den svenska IT marknaden. 

I rollen kommer du vara en del inom vår leverans av tjänster mot ett större antal kunder. 
Arbetet är baserat på arbetsplatsdrift där vi förvaltar, upprätthåller och förändrar kundens arbetsplatsmiljö samt tillhörande infrastruktur. Vi ser även att rätt person kan får en aktiv roll med etablering av nya kunder eller i större förändringar på befintliga leveranser.


Your future duties and responsibilities:

Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter baserar sig på att leverera tjänster inom arbetsplatsområdet till våra kunders infrastruktur. Du kommer aktivt delta i förändringsarbete både i våra centrala tjänster och utifrån kundbehov och beställningar. Att utveckla våra tjänster och ligga i framkant inom området ser vi som en viktig faktor för hög kundnöjdhet och här ser vi att rätt person är en stor tillgång i att driva våra tjänster framåt. 

Du får ett spännande arbete med både utvecklingsmöjligheter och kompetensutveckling men framförallt blir du en viktig del i vårt härliga team!

Required qualifications to be successful in this role:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av IT infrastruktur, Windows klient OS, System Center Configuration Manager och applikationsförvaltning men lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är nyfiken, kundorienterad och lösningsinriktad. Meriterande är kompetens runt Intune, PowerShell, VB Script, Kommunikation, AD och ITIL. 

Här kommer du till ett team som tycker att det skall vara kul att jobba, vi skrattar mycket på jobbet och vi är stolta över de resultat vi genererar för våra kunder.

Tycker du det låter intressant och vill bli vår nya kamrat? Välkommen med din ansökan! 
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-02-09. 


För mer information, kontakta gärna; 
Helena Eriksson , helena.b.eriksson@cgi.com, 070-6313396 IT infrastruktur, Windows klient OS, System Center Configuration, applikationsförvaltning

Skills:

  • Communication (Oral/Written)
  • ITIL
  • PowerShell
  • PowerShell
  • SCCM
  • Technical Analysis
  • Active Directory
  • Incident Management
  • Problem Management
  • VBScript

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb