CGI

ITIL Change Manager

Rekryterare
CGI
Plats
Bromölla (Kommun), Skåne
Annonserat
den 12 december 2018
Stängs
den 9 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI Bromölla söker en Change Manager med sinne för struktur, noggrannhet och som är van vid högt tempo, till vårt Change Management team.
Vi söker dig som har bra insikt i IT service management (ITIL), framförallt inom Change Management. Du har lätt för att nätverka i större organisationer och gillar utmaningar samt är lösningsorienterad. Rollen innebär emellanåt högt arbetstempo/belastning.

Har du förmåga att kunna se och förstå helheten, identifiera problemområden, och tycker om att driva uppgifter i mål så är vi intresserade av dig till denna tjänst!

Your future duties and responsibilities:

Vi arbetar huvudsakligen med att hantera Change i vårt ärendehanteringssystem Remedy och att vara kontaktyta mot alla intressenter i Change processen, från interna tjänster, kundteam till tekniker. 

Nedan är huvudsakliga arbetsuppgifter för denna roll:
• Granska och säkerställa korrekt input i inkommande Change
• Uppföljning & kvalitetskontroll
• Minimera risk inför Change implementering
• Se till att alla intressenter får lämplig och snabb kommunikation om förändringen så att de är medvetna och redo att anta och stödja förändringen

Required qualifications to be successful in this role:

Change Management hanterar ärenden från många olika av CGI’s tekniksområden, vi söker således någon med bred teknisk kompetens.

Du bör ha kunskap och erfarenhet inom fler av nedan områden.
• ITIL (Change Management) 
• Remedy ärendehanteringssystem 
• Erfarenhet av stödsystem för serverövervakning 
• Kunskap om driftsrelaterade processer
• Färdighet i att uttrycka dig i skrift och tal både på svenska samt engelska
• Färdigheter i Microsoft Office

Du har en god förmåga att lösa problem och du är duktig på att skapa goda relationer och att arbeta med människor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för varje kund. Som person delar du med dig av kunskap och expertis, är ödmjuk samt har lätt för att samarbeta med andra. 

Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Sista ansökningsdatum är 2019-02-09.

För frågor, kontakta gärna;
Tomas Eriksson, tomas.eriksson@cgi.com


Microsoft Office, ITIL, Remedy, Change

Skills:

  • Change Management
  • ITIL

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

 

Liknande jobb

Liknande jobb