IT-tekniker – Windows serverdrift

Rekryterare
Region Stockholm
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 12 december 2018
Stängs
den 20 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta med IT för framtidens sjukvård där din insats har stor betydelse för många? Arbetar du inom IT idag och är sugen på att gå vidare mot nya utmaningar?

Är du en person med nyfikenhet, starkt personligt driv och förmåga att leverera? Har du dessutom en bakgrund inom server- och applikationsdrift? Då kanske du är den vi söker!  

 

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker inom Windows serverdrift arbetar du med daglig drift och proaktivt underhåll vilket bl.a. innebär: Incident-, Service Request, Change-, Problem- och ärendehantering. Du hanterar backup och restore, felsökning, konfigurering, planering och dokumentation. Vidare jobbar du med installation och uppgradering av Windows Server. 

 

Vi arbetar kontinuerligt med att förädla våra arbetsprocesser och värdesätter att du har hög anpassningsförmåga till förändring samt att du gärna delar med dig av expertis och sakkunskap till andra. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning med inriktning mot IT eller har motsvarande kunskaper som du har förvärvat på annat sätt. Du har några års erfarenhet av Microsofts infrastruktur och dokumenterad erfarenhet av drift av MS Windows Server 2012/2016 i komplexa miljöer. Då större delen av miljön är virtualiserad har du god kännedom om VMware.  

 

Vi ser även att du har: 

• Erfarenhet av MS SQL. 

• Erfarenhet av MS IIS.

• Vana att dokumentera utifrån fastställda rutiner. 

• God förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. 

 

Erfarenhet av följande är meriterande

- MS SharePoint 

- Powershell 

- Scriptning 

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lösningsorienterad, prestigelös, strukturerad, målinriktad och sätter kunden i fokus. Vidare är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och har ett naturligt driv. Du trivs med att jobba under eget ansvar, såväl självständigt som i grupp, och du är van vid att ta egna initiativ. Du kan bemöta våra kunder, och som person är du engagerad, ansvarfull, kommunikativ och har ett genuint intresse för teknik. Du har ett strukturerat arbetssätt, är logisk, noggrann och har god dokumentationsförmåga. 


Övrig information

Provanställning kan komma att tillämpas. 

Jourberedskap och planerad övertid (servicefönster) förekommer. 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

Liknande jobb

Liknande jobb