CGI

Qlik-konsult, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö (Kommun), Skåne
Annonserat
den 12 december 2018
Stängs
den 28 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI Next satsar stort inom Business Intelligence och Advanced Analytics! Nu söker vi flera BI-konsulter till vårt team i Malmö. 

CGI Next är enhet inom CGI Sverige med fokus på att leverera lösningar i teknikens framkant och med inriktning på bland annat BI, Cloud, Big Data, Machine Learning/AI och Advanced Analytics. CGI Next är för dig som vill jobba med spännande och utmanande kunder och den senaste tekniken i en öppen och kreativ miljö. Du kommer att vara placerad på vårt Malmökontor i Västra hamnen.

Your future duties and responsibilities:

I rollen som Qlik-konsult hos oss på CGI Next kommer du givetvis att arbeta med QlikView och Qlik Sense men möjligheten att arbeta med andra stora BI-verktyg såsom PowerBI, Tableau och Cognos finns också. Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor i varierande uppdrag där vi både kan operera som det lilla snabbfotade företaget och samtidigt dra fördel av den kraft som CGI´s globala organisation och breda produkt- och tjänsteutbud tillför. 

Fokus för vårt team i Malmö är Power BI och Qlik, med spännande projekt inom Azure inkluderande Advanced Analytics, ML och Big Data. Detta är resultat av stora investeringar i kompetensutveckling i form av utbildningsinsatser av de allra bästa på Qlik och konferenser såsom Qlik Qonnections i USA som gör det möjligt för oss att ligga i framkant. Vi skapar dessutom arenor för kunskapsutbyte experter emellan. 

Variationen på kunder och uppdrag gör att det finns stora möjligheter att välja den karriärväg som passar just dig, allt från att fortsätta utvecklas inom ditt expertområde till att arbeta med krav, lösningsarkitektur, rådgivning eller inom olika ledarroller. Våra projektåtaganden med team bestående av både juniora och seniora kollegor med olika expertisområden ger en innovativ miljö med hög energi där vi utvecklas snabbare tillsammans.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker nu dig som vill vara med och bygga vidare på CGI Next tillsammans med våra 250 andra experter över hela landet. Vi ser att du har en bakgrund inom BI och vi hoppas du har ambition att vilja utvecklas som konsult och driva våra affärer framåt!

För att lyckas hos oss tror vi att du har

• Minst 2 års erfarenhet av att utveckla BI-lösningar med QlikView eller Qlik Sense

• God förståelse för datamodellering och/eller gränssnittsdesign

• En drivkraft att skapa verksamhetsnytta med hjälp av IT

• Ett öppet och nyfiket förhållningssätt till ny teknik och nya möjligheter

• En önskan att ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss

Våra ledare i Malmö, Muamet Eski och Tony Jönsson, ser en stor styrka i att våra medarbetare växer och utvecklas inom CGI Next och de har byggt en kultur som uppmuntrar till att våga ta steget och testa något nytt och utvecklande. För att vilja och våga utvecklas har de arbetat mycket med att skapa en kultur där öppenhet och sammanhållning är nyckelord. Den kultur de tillsammans med övriga teammedlemmar har skapat är något som vi på CGI Next är mycket stolta över. Vi är övertygade om att den mix av personer som arbetar hos oss har varit en viktig möjliggörare och drivkraft till att skapa trivsel och trevlig stämning.

Välkommen med din ansökan om du är intresserad av att förstärka vårt team! Har du frågor eller vill veta mer får du gärna kontakta Muamet Eski eller Tony Jönsson. Se kontaktuppgifter nedan. 

Sista ansökningsdatum 2019-02-28

Kontaktpersoner och kontaktuppgifter:

Muamet Eski: muamet.eski@cgi.com, +46 708 42 87 99
Tony Jönsson: tony.jonsson@cgi.com, +46 767 83 22 41

Skills:

  • Cognos
  • QlikView
  • SSAS
  • SSIS
  • Analysis Process Designer
  • Bus Intel / Data Warehousing

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb