JavaScript-Utvecklare till SVT Play i Stockholm

Rekryterare
SVT
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 12 december 2018
Stängs
den 14 januari 2019
Ref:
0E737BD4-84A6-4B3D-AE3F-9AD0A57BA36F
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du vår nästa innovativa JavaScript-utvecklare i webbteamet på SVT Play i Stockholm?

Hos oss på SVT Play kommer du som utvecklare att jobba med en välkänd produkt som uppskattas av över 1,5 miljoner användare i veckan. Du blir en del av ett självorganiserande team med stor inverkan på produkten och utrymme för teknisk innovation.

VI ERBJUDER DIG

Som utvecklare hos oss på SVT Play kommer du att jobba med modern webbutveckling på riktigt, med JavaScript, Node och React. Hos oss kommer du få skapa en riktigt bra produkt för våra användare med teknik i framkant. Här blir du en del av vår moderna, snabbrörliga och innovativa organisation där vi tror att de bästa lösningarna kommer från ett gott samarbete och en nyfikenhet på nya idéer. Tror du, liksom vi, på ett starkt tvärfunktionellt team då kommer du hitta hem hos oss! Utöver sprintarbetet kommer du få tid till din egen utveckling, ditt lärande och gemensamma labbdagar.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer in i en spännande tid där vi bland annat utforskar nya möjligheter för våra dataflöden med GraphQL och formar vår framtida frontend-arkitektur.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör ett tvärfunktionellt team om sju personer inom utveckling, UX, AD och Produktägare. Vi jobbar tajt tillsammans i 2 veckors-sprintar, och vi har en härlig sammanhållning och stor passion för att utveckla vår produkt. Hos oss jobbar vi med mob- och parprogrammering i syfte att dela med oss och lära av varandra. Vi tror på ett starkt samarbete och transparens. Vi sitter tillsammans med samtliga team inom SVT Play i charmiga lokaler vid Gärdet.

MER OM DIG

För att passa i den här rollen ser vi att du är en person som gillar att jobba tillsammans med dina kollegor och har ett agilt mindset. Då vi jobbar nära varandra i vardagen uppskattar vi din förmåga att dela med dig av kunskap och att bidra med ett positivt förhållningssätt till förändring och andras åsikter.

Eftersom vårt team jobbar fullstack önskar vi att du har en förståelse och ett intresse för helheten med frontend-arkitektur. Vi ser också att du har erfarenhet av Node, React, HTML och CSS.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

SVTi är en interaktiv avdelning som utvecklar och underhåller digitala tjänster så som SVT Play, SVT Nyheter och sport, Barnplay och Melodifestivalappen. Vi är ca 120 personer som arbetar i tvärfunktionella produktorienterade team för att designa och utveckla SVT:s plattformar och funktioner. SVTi upprätthåller utvecklingsplaner för de interaktiva produkterna i linje med SVT:s övergripande mål. Framtida strategier tas fram tillsammans med beställare, programchefer, analytiker, projektledare, redaktioner m fl. Vi jobbar kontinuerligt med prioriteringar för att utveckla produktområdena på bästa sätt. Vi är en viktig del av kunskapsnavet kring det digitala på företaget som helhet.

Liknande jobb

Liknande jobb