CGI

Business Analysis (functional and technical)

Rekryterare
CGI
Plats
Karlskrona (Kommun), Blekinge
Annonserat
den 14 december 2018
Stängs
den 27 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI började med en dröm om en arbetsplats där alla ska trivas och vara med och bygga framtiden tillsammans. Drömmen om att bygga ett företag som vi kan vara stolta över!

Som delägare via vårt aktieprogram, har du möjlighet att ta del av de värden vi alla är med och skapar. Det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra, med ett extra stort ansvar och engagemang för allt vad vi gör. Det är därför vi kallar oss medlemmar, för vi är mer än bara medarbetare.

Vi finns där du och våra kunder finns. I Sverige har vi kontor på ett trettiotal orter, idag kan vi se hur det blir allt viktigare för våra kunder, att alltid finnas nära med rätt expertis. Tack vare vår mångfald av kompetenser kan vi utveckla framtidens lösningar och vi vet att vi skapar vår framgång bäst tillsammans. Det är så vi kan fortsätta göra skillnad för oss själva, för våra kunder och för samhället vi verkar i. Vi tror också på positiva effekter av mångfald, olika nationaliteter, etniciteter, ålder och kön på våra kontor.

Hos oss kommer du att erbjudas möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Vårt arbetssätt bygger på närhet och långsiktiga kundrelationer. Vi vill vara våra kunders innovativa och proaktiva partner som hjälper kunderna att nå framgång i sin verksamhet. 


På CGI, är våra medlemmar vår största tillgång, och därför vill vi främja en miljö där vi trivs tillsammans. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för alla oss som jobbar här. För dig innebär det att du har alla möjligheter i världen att växa och utvecklas över ett helt liv!


DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetet sker ofta i team, därför är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Din grundinställning är att alltid se till kundens bästa. Vår målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning. Utöver det så ser vi gärna att du är prestigelös och villig att dela med dig av din kunskap. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team, antingen på plats hos kunden eller från CGI:s kontor.


KVALIFIKATIONER FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I DENNA ROLL

Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen från universitet eller motsvarande kunskap samt minst tre års erfarenhet av kravanalys och liknande arbete. Som kravanalytiker kommer du att vara länken mellan verksamhet och systemutvecklare. I dina arbetsuppgifter ingår att identifiera och dokumentera bland annat aktörer, användningsfall, användargränssnitt, regler, begrepp, funktionella och icke-funktionella krav samt beroenden mot andra intressenter. Du skapar förståelse för kraven i teamet. 

Vi söker dig som: 

- Har erfarenhet av processmodellering, workshops och relaterade metodiker 

- Har god förmåga att kommunicera med såväl kollegor inom verksamheten som externa intressenter 

- Har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska

- Är en strukturerad och noggrann person med god analytisk förmåga som har förståelse för komplexa flöden, beroenden och samband 

Du känner starkt för att arbeta som konsult och uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder och uppdrag. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 27/1 2019. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta Herman Afzelius.


FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Herman Afzelius +46 76 776 63 73, herman.afzelius@cgi.com

 

Skills:

  • Agile / Collaborative Method
  • Requirements Analysis
  • Swedish


What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb