CGI

Systemutvecklare, Karlskrona

Rekryterare
CGI
Plats
Karlskrona (Kommun), Blekinge
Annonserat
den 14 december 2018
Stängs
den 14 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI är inne i en expansiv tillväxtfas och nu behöver vi förstärka vårt team med flera duktiga systemutvecklare. Vi söker både erfarna och lite mindre erfarna .NET eller Java-utvecklare med intresse inom applikation, teknik och/eller arkitektur? Är du nyfiken och kan hantera de utmaningar som framtidens IT-landskap bär med sig? Då är vi intresserade av dig! 
Hos oss på CGI uppmuntras du att vara dig själv. Stämningen präglas av delaktighet, professionalism och engagemang.
Dina framtida arbetsuppgifter:
Som systemutvecklare hos oss kommer du att få arbeta i allt från små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Karlskrona. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med nationella och internationella kollegor. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder. 

Du kommer att få jobba med systemutveckling inom nedanstående områden: 

• Analys, systemdesign, utveckling och implementation av system 

Du kommer att förstärka vårt utvecklingsteam i Karlskrona och i huvudsak kommer du att jobba mot våra lokala och regionala kunder.


Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll:

Vi söker Dig som brinner för systemutveckling och tror på de agila arbetssätten. Du har troligen en IT-inriktad akademisk examen eller motsvarande och ett gediget teknikintresse. Stor vikt läggs på din personliga lämplighet och att du passar in i våra team. 

För att lyckas i dina uppdrag behöver du vara ansvarsfull och resultatinriktad och du vet hur viktigt det är att hålla tidplaner och estimat. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med.
Utöver goda teknikkunskaper är det viktigt att du trivs i rollen som konsult och uppskattar den variation som yrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.
Dina kunskaper i svenska och engelska är obehindrade i såväl tal som skrift. 
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt och hanterar ansökningarna löpande, vi ser på sikt att vi behöver anställa ett antal systemutvecklare, tveka inte utan sänd in ditt CV nu!

Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta; fredrik.augustsson@cgi.com, +46 702 16 72 75
 

Skills:

 • .NET
 • Agile / Collaborative Method
 • Analytical Thinking
 • Communication (Oral/Written)
 • English
 • Java
 • JavaScript
 • Problem Solving/DecisionMaking
 • Swedish
 • Technical Analysis
   

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

 

Liknande jobb

Liknande jobb