CGI

Testare, testledare och testutvecklare, Karlskrona

Rekryterare
CGI
Plats
Karlskrona (Kommun), Blekinge
Annonserat
den 14 december 2018
Stängs
den 14 mars 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Vi vill göra våra tjänster synliga för interna kandidater så fort som möjligt. Det innebär dock att det kan vara så att tjänsten inte hunnit igenom hela vår godkännandeprocess för rekrytering. Skulle den inte bli godkänd dras den tillbaka.

CGI började med en dröm om en arbetsplats där alla ska trivas och vara med och bygga framtiden tillsammans. Drömmen om att bygga ett företag som vi kan vara stolta över!

Som delägare via vårt aktieprogram, har du möjlighet att ta del av de värden vi alla är med och skapar. Det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra, med ett extra stort ansvar och engagemang för allt vad vi gör. Det är därför vi kallar oss medlemmar, för vi är mer än bara medarbetare.

Vi finns där du och våra kunder finns. I Sverige har vi kontor på ett trettiotal orter, idag kan vi se hur det blir allt viktigare för våra kunder, att alltid finnas nära med rätt expertis. Tack vare vår mångfald av kompetenser kan vi utveckla framtidens lösningar och vi vet att vi skapar vår framgång bäst tillsammans. Det är så vi kan fortsätta göra skillnad för oss själva, för våra kunder och för samhället vi verkar i. Vi tror också på positiva effekter av mångfald, olika nationaliteter, etniciteter, ålder och kön på våra kontor.

Hos oss kommer du att erbjudas möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Vårt arbetssätt bygger på närhet och långsiktiga kundrelationer. Vi vill vara våra kunders innovativa och proaktiva partner som hjälper kunderna att nå framgång i sin verksamhet. 


På CGI, är våra medlemmar vår största tillgång, och därför vill vi främja en miljö där vi trivs tillsammans. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för alla oss som jobbar här. För dig innebär det att du har alla möjligheter i världen att växa och utvecklas över ett helt liv!


DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

För CGI är det viktigt att ha nöjda kunder, i med det är kvalité ett av områdena vi fokuserar på. Vi är nu inne i en expansiv fas och behöver därför förstärka vårt team inom testområdet. Beroende på din bakgrund och kompetens kommer du få arbeta med bland annat testledning, teststrategier, testutveckling, system och acceptanstester. Vi behöver dig för att kunna fortsätta vår utveckling inom test och Quality Management. 


KVALIFIKATIONER FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I DENNA ROLL

Vi söker dig som är intresserad av testområdet. Beroende på vilken roll inom test som du är intresserad av så tror vi att det är viktigt att du har några av nedan kvalifikationer.

• Skicklig att kommunicera med andra

• Strukturerad 

• Lätt för att samarbeta

• Noggrann, flexibel och kreativ 

• Erfarenhet av olika testmetodiker och verktyg

• Utforskande och riskbaserad testning 

• Agilt arbetssätt 

• Testutveckling

• Svenska i tal och skrift är ett krav


FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Herman Afzelius +46 76 776 63 73, herman.afzelius@cgi.com


Skills:

  • Agile / Collaborative Method
  • Automated Testing
  • Swedish


What you can expect from us:

Build your career with us.


It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb