CGI

Konsult inom Digitala Certifikat och Digitala Signaturer, Stockholm eller Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 14 december 2018
Stängs
den 1 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Vill du vara med och utveckla CGIs unika tjänster inom området Digitala Certifikat och Digitala Signaturer? Våra egenutvecklade säkerhetstjänster Certificate Service och Signature Service växer och nu söker vi fler engagerade och motiverade medarbetare till vårt Securityteam.

Your future duties and responsibilities:

Du kommer att arbeta inom ett team som har ansvar för hela IT-miljön, vilket innebär drift och förvaltning, projekt, utveckling, testning samt schemalagd jour. Här på CGI har vi har roligt på jobbet och i vår vardag ingår att dela med sig av kompetens och erfarenheter samt att tillsammans bidra som team i våra leveranser och mot kund. 

En av våra styrkor är att vi är globala och lokal – vi har kontor där våra kunder finns. Vi vill ha långa relationer med våra kunder, som finns inom alla branscher. Kunderna finns primärt på den nordiska marknaden men också i Holland, Tyskland, USA och Kina. Du kommer att vara stationerad i Göteborg eller Stockholm, men resande kan förekomma.

Required qualifications to be successful in this role:

Eftersom våra säkerhetstjänster är byggda på Linux, Tomcat applikationsserver, Mariadb och REDIS är det är meriterande om du har erfarenhet och kompetens inom dessa områden, men utbildning och kompetensutveckling kommer att vara en del av dagliga jobbet. Ett viktigt krav är att du behärskar det svenska språket och att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på engelska och svenska. Den tiden man inte är schemalagd på drift arbetar vi agilt med vidareutveckling och kundprojekt.

Som person vill vi att du har ett genuint intresse för säker infrastruktur och säkerhetsfrågor samt att du tar ansvar. Egenskaper som lagkänsla, servicekänsla och noggrannhet är självklara hos dig.

Hos oss på CGI får du möjlighet att som delägare påverka och bygga framgång liksom att ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare

Vill du också ta del av ett medlemskap utöver det vanliga? Välkommen med din ansökan redan i dag och få möjligheten att utveckla dig själv både personligt och professionellt! 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-02-01. 

För mer information, kontakta gärna: Anna Dawrin 08-671 1594 eller Andy Docherty 08-671 0203

Skills:

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • ITIL
  • Linux
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Security
  • Swedish

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb