CGI

Utvecklare/applikationskonsult affärssystem

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping (Kommun), Östergötland
Lön
Linköping, Stockholm, Göteborg, Östergötland , Sweden
Annonserat
den 14 december 2018
Stängs
den 14 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Vårt härliga gäng på CGI längtar efter att bli fler! Man säger att data är den nya oljan, vi påstår att människor är det viktigaste vi har! På CGI är våra medarbetare vår största tillgång, och därför vill vi främja en miljö där våra medarbetare trivs. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för våra medarbetare.

Bli en del av vårat team och upplev den unika mixen av det lokala kontoret med familjär stämning kombinerat med kraften i ett multinationellt företag som drivs av en brinnande entreprenörsanda. Har du nått gränsen för utveckling hos din nuvarande arbetsgivare – kom till oss, så hjälper vi dig att accelerera din karriär!DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

När du börjar arbeta på kontoret i Linköping kommer du få en gedigen introduktion i företaget. Alla som börjar hos oss får samma introduktion och möjligheter att skapa nätverk. Vi drivs av innovation och entreprenörskap i en miljö där du kommer få förutsättningar att bidra med egna idéer. Nästa steg är att du, tillsammans med din ledare, sätter upp din karriärsplan som vi kontinuerligt arbetar med under året för att Du ska nå din högsta potential.

I Linköping arbetar vi med de lokala kunderna på den lokala marknaden, men du kan också dra fördel av vår storlek som företag med möjlighet till uppdrag och projekt på något av våra 28 kontor som arbetar med över 2000 olika kunder runt om i Sverige.

Har du drömmar som din nuvarande arbetsgivare inte kan uppfylla? Sök dig till CGI – vi har leveranskraften och kunderna som skapar unika förutsättningar att utvecklas! Vi på CGI tar det för givet, men se det som en bonus att du kommer till ett välskött företag med goda förmåner och väl fungerande arbetsprocesser. Dessutom får du möjligheten att bli delägare i ett av världens största IT- konsultbolag!KVALIFIKATIONER FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I DENNA ROLL

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och gärna erfarenhet inom området affärssystem. Det är positivt om du har kunskap inom support, som utvecklare eller applikationskonsult. Du har en förmåga att sätta dig in i och förstå nya sammanhang. Du drivs av kundnöjdhet och arbetar för kundens bästa och håller vad du lovar. 

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss för att inleda en diskussion om en framtida karriär inom CGI.

Skills:

  • SQL/PL SQL

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.