SEB i Stockholm söker en databasutvecklare SQL

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 16 januari 2019
Stängs
den 15 februari 2019
Ref:
1BAC25E6-8EF3-4AE2-BB33-5E8B14D6380E
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Hos SEB i Stockholm får du möjligheten att jobba kreativt som SQL-utvecklare och samtidigt få lära dig allt om portföljförvaltning

Här får du vara med på en förändringsresa! Vi har redan tagit de första stegen mot Tribs med värdebaserad utveckling. Som SQL-utvecklare hos oss kommer du därför få arbeta crossfunktionellt inom SEB och ha nära dialog med affären. Vi går mot en microservice-arkitektur som ger dig möjlighet till spännande nyutveckling. Du kommer att få jobba inom portföljförvaltning och handel med värdepapper och vi ger dig förutsättningar att lära dig allt du behöver inom området.

OM JOBBET

Att arbeta på SEB är att vara en del av en positiv kraft i samhället. Genom det vi gör hjälper vi andra att uppnå sina innovativa lösningar. Som SQL-utvecklare kommer du få:

  • Ingå i ett team av kompetenta kollegor som har roligt tillsammans
  • Kunskap och erfarenhet inom portföljförvaltning och handel med värdepapper
  • Kompetenshöjande aktiviteter som hackatons, seminarier och innovationscenter
  • Ett ledarskap som i agil anda driver förändring i tron på individens förmåga, kreativitet och vilja att bidra

 

DET HÄR GÖR DU HOS OSS
Som SQL-utvecklare kommer du att arbeta med att förbättra och utveckla de befintliga systemen. Du kommer att jobba i .NET eller C# och SQL. I dina arbetsuppgifter ingår:

  • databasnära utveckling
  • förbättringsarbete med möjlighet att påverka och vara kreativ
  • utredning av komplexa problem
  • agil utveckling enligt scrum

 

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS
Du kommer att tillhöra avdelningen Savings & Investments som är en del av SEBs IT-organisation. Ditt team består av 12 personer där alla har olika erfarenheter och spetskompetens. Stämningen präglas av öppenhet där vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter till varandra.

VEM ÄR DU?

Här kommer du till din rätt som har ett finansiellt intresse och vill lära dig mer om portföljförvaltning och handel med värdepapper. Du har erfarenheter från att ha jobbat på djupet med databasutveckling under flera år. Dina erfarenheter har gett dig kunskaper i SQLServer, TSQL samt stored procedures. Då du kommer att jobba med kollegor inom hela banken behöver du behärska svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.

Meriterande är erfarenheter av.NET, C#, SSIS, SSRS.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb