CGI

Utvecklare inom Document Management, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 18 december 2018
Stängs
den 17 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI söker utvecklare med driv och som brinner för sin uppgift!

Anette och Emma behöver förstärka CGIs Document Mangement Team med fler duktiga utvecklare. 

Du kommer att arbeta i spännande projekt som kan variera i storlek, från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder. Vi söker dig som vill arbeta i vårt utvecklingsteam i Stockholm med utveckling och konfiguration. Du kommer i huvudsak att jobba mot våra kunder inom offentlig sektor – Kommuner, Landsting och Myndigheter. 

Anette Lindblom ansvarar för Platina-leveransen från CGI. Hon har jobbat inom området sedan 1998 och ansvarat för flera konsultgrupper med kompetens inom området Dokument- och Ärendehantering till kommuner och myndigheter. Hon är en flexibel och kreativ ledare, lyhörd för både kundens och konsultens behov. Anette har tidigare jobbat som projektledare och verksamhetskonsult.

Emma De Mont ansvarar för en leverans mot en en av CGIs större kunder och ansvarar också för en grupp konsulter inom Dokument- och Ärendehanteringsområdet. Hon har lång erfarenhet från olika branscher men har de senaste åren jobbat inom offentlig sektor. Och om du blir en del av vårt utvecklingsteam och Emma blir din närmsta chef och så säger hon så här om sitt ledarskap: 

”Jag leder nog som jag vill bli ledd själv, d v s mycket frihet och eget ansvar direkt från start men med vetskapen att stödet från chefen finns där ett telefonsamtal, ett kort samtal vid kaffemaskinen eller meddelande på chatten bort.” 

I teamet jobbar konsulter med olika profiler – Projektledare, verksamhetskonsulter, utvecklare m fl.

Så här beskriver Anders, utvecklare inom support och förvaltning mot flera av våra kunder, vad han gillar bäst med sitt jobb hos oss: 

”Jag får många av mina utvecklingsuppdrag som är förbättringar eller åtgärder som kundens förvaltning lägger in till oss via Jira. När jag är klar med jobbet så vet jag att det har lett till något konkret och positivt för användarna.”

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker dig som har arbetat med utveckling av Platina eller liknande produkter (Lex, W3D3, LIS, Public 360 m fl) och har en IT-inriktad akademisk examen från universitet eller högskola, eller liknande och behärskar flera av följande tekniker:

o Microsoft .NET (C# och ASP.NET)

o Microsoft SQL (Administration, Lagrade procedurer m m)

o JavaScript

o Xml

o Html

o IIS

o Webservices

o Microsoft Visual Studio

Eftersom vi främst arbetar med svenska kunder men också är ett globalt företag måste du kunna uttrycka dig obehindrat på Svenska och Engelska i såväl tal som skrift.

Du är som person:

o Lagspelare med social kompetens

o Driven i ditt arbete och tycker om att arbeta i högt tempo

o Kommunikativ kring problem och lösningar 

o Noggrann och flexibel

o Initiativtagande och lyhörd

Hos CGI har du en ovärderlig chans att styra din kompetens och utveckling i den riktning du vill. CGI är ett stort internationellt företag där endast du själv kan sätta stopp för din egen utveckling. Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. 

Vi ser fram emot din ansökan. Sista ansökningsdag : 2019-02-17.


För mer information, kontakta 
Anette Lindblom
anette.lindblom@cgi.com
+46 733 98 32 33 
eller:
Emma De Mont
emma.de.mont@cgi.com
+46 76 108 1907

utvecklare, developer, document management

Skills:

  • .NET
  • Document Management

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb