CGI

Systemutvecklare med integrationsinriktning, Eskilstuna

Rekryterare
CGI
Plats
Eskilstuna (Kommun), Södermanland
Annonserat
den 19 december 2018
Stängs
den 19 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Har du ett antal års erfarenhet som systemutvecklare med inriktning mot integration och känner dig redo att ta nästa steg i din karriärutveckling? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som systemutvecklare med integrationsinriktning hos oss på CGI!

CGI-kontoret i Eskilstuna är just nu i ett expansivt skede och behöver förstärka laget med ytterligare en duktig systemutvecklare med spetskompetens inom någon eller några specifika integrationsplattformar, exempelvis Biztalk, Websphere, Mule eller motsvarande. Vi söker först och främst dig som redan arbetat i några år med att utveckla och förvalta olika sorters integrationslösningar och förvärvat en god förståelse för vedertagna standarder, begrepp och arbetssätt inom systemintegration. 

Vi tror att du har förmåga att förstå övergripande samband och logiska helheter såväl som att effektivt bryta ner enskilda problem i mindre och greppbara beståndsdelar. Vi ser gärna att du är väl förtrogen med konsultrollen och trivs i den. 

Utöver rena teknikkunskaper värdesätter vi också social kompetens och förmågan att kunna förmedla och beskriva komplexa logiska samband på ett enkelt och lättfattligt sätt. Vi tror att du stimuleras av att att arbeta nära kund och att du är lika bekväm i att ta fram krav och lösningsförslag som i att realisera dem. Vi tror att du, liksom vi, trivs som allra bäst när du utvecklar goda och långvariga konsultrelationer.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetet genomförs i projektform och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter, utvecklare etc. Arbetet kan vara förenat med resor inom och utom Sverige.

Som systemutvecklare på CGI kommer du att vara involverad I olika typer av leveranser och projekt. Några exempel är förstudier, kravanalys, systemutveckling och systemförvaltning.

KVALIFIKATIONER FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I DENNA ROLL

Du har en dokumenterad och mångårig spetskunskap inom en eller flera specifika integrationsplattformar (t.ex Biztalk, Websphere, Mule etc). Du har en god generell förståelse av att bygga och tillämpa web services av olika standarder. Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du behöver vara professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att trivas i rollen. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässig i ditt arbete.

Det här erbjuder vi dig:

Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik!


Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. 


Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.


Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram. 

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Peter Utas

+46 (0)70 544 58 01

peter.utas@cgi.com

Skills:

  • Biztalk
  • MuleSoft
  • Web Services
  • WebSphere

What you can expect from us:

Build your career with us.


It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb