Nätverksarkitekt inom Karolinska Universitetssjukhuset IT

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 19 december 2018
Stängs
den 13 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Livsviktig IT  

  Vill du utveckla IT-stöd som gör verklig skillnad? Var då med och skapa framtidens sjukvård tillsammans med oss!   

Vi söker nu en Nätverksarkitekt till Karolinska IT
 

Vi erbjuder  
Karolinska universitetssjukhuset mitt uppe i en omvälvande förändringsresa och ambitionen är hög. Vi ska mäta oss med de bästa i världen inom allt från medicinska resultat till patienternas upplevelse av vården. Vi ska hålla högsta internationella klass inom vård, forskning och utbildning. Vårt nybyggda universitetssjukhus i Solna blir navet i ett av Europas största Life Science-kluster för akademi, forskning och näringsliv.   


Vi söker 
 
Vi söker en Nätverksarkitekt inom Infrastruktur och drift som är en av de fem avdelningarna inom Karolinska Universitetssjukhuset IT. Du rapporterar till sektionschefen för Tjänster inom Infrastruktur och drift.  

I rollens ansvar ingår att:  

  • Specificera och kravställa leverans av nätverkstjänster för att säkerställa att de möter verksamhetens behov av ett välfungerande nät med hög robusthet, tillgänglighet, kapacitet, mobilitet, standardisering och säkerhet.  
  • Specificera och kravställa leverans av nätverkstjänster för att säkerställa att de är förvaltningsbara, kostnadseffektiva samt i linje med övergripande arkitekturprinciper  
  • Sätta roadmap tillsammans med verksamhet och leverantör för hur nätverkstjänster utvecklas och effektiviseras  
  • Ansvarig för kravställning och kvalitetssäkring av projektleveranser för våra om- och nybyggnadsprojekt  
  • Granska och godkänna föreslagna förändringar i nätverket  
  • Löpande uppföljning av leverantör för att säkerställa att nätverkstjänsterna svarar mot ställda krav på kvalitet och kostnad  

Du har kompetens inom och dokumenterad erfarenhet av campus LAN, datacenter LAN, trådlöst LAN (WLAN), WAN (MPLS), zonindelning, brandväggar, och säker nätanslutning (NAC/802.1X).

Du har förståelse för, och gärna erfarenhet av att arbeta med, säkra, robusta och användarvänliga lösningar för vårdens verksamhet som bedrivs 7/24/365.  

Som person är du leveransorienterad, lösningsfokuserad och en prestigelös teamspelare. Förmåga till samarbete och goda kommunikativa egenskaper är avgörande för rollen.

Du kommer att arbeta i team med tjänsteägare nät samt övriga arkitekter och IT-säkerhetsenheten  


För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

Kontakt
Jonas Lundqvist 
Handläggare, IT

contacticon mobile 070-167 14 82

Fackliga representanter
SACO: Pasi Nyberg, tel: 072-580 8684
Vårdförbundet: Johan Flodin, tel: 08-517 76865
Kommunal, Catharina Häggbom tel. 070-677 83 10
Vision: Marie Hammarström, tel: 070-484 1286logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Liknande jobb

Liknande jobb