CGI

Senior Konsult inom Microsoft BI, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 19 december 2018
Stängs
den 15 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI Next satsar stort inom Business Intelligence och Advanced Analytics! Nu söker vi en senior MSBI-konsult till vårt team i Stockholm. 

CGI Next är en nybildad enhet inom CGI Sverige med fokus på att leverera lösningar i teknikens framkant och med inriktning på bland annat BI, Cloud, Big Data, AI och Advanced Analytics. CGI Next är för dig som vill jobba med spännande och utmanande kunder och den senaste tekniken i en öppen och kreativ miljö. Du kommer att vara placerad på CGI Next centrala Stockholmskontor vid Hötorget.

Your future duties and responsibilities:

I rollen som senior Microsoft BI -konsult får du jobba tillsammans med engagerade kollegor i varierande uppdrag där vi både kan operera som det lilla snabbfotade företaget och samtidigt dra fördel av den kraft som CGI´s globala organisation tillför. Du kommer att ansvara för att bygga vidare på befintliga leveranser inom DW/BI såväl som att bryta ny mark och vara med och skapa nya affärer på nya kunder. Vi tror att du har en stabil grund inom Microsofts lösningar för DW/BI såsom SSIS, SSRS, SSAS och antingen har erfarenhet eller är redo för uppdrag som ledare/arkitekt inom området. Då vi oftast arbetar i team med en blandning av juniorer/seniorer är det här en utmärkt roll för dig som har den tekniska kompetensen och vill utvecklas inom ledarskap och arkitektur, alternativt röra dig mer mot verksamhetsdelen som kravanalytiker eller lösningsarkitekt.

Vi söker även dig som har eller vill ha erfarenhet och utvecklas inom Azure, PowerBI och analytiska plattformar inkluderande Advance Analytics, ML och Big Data. Detta är något vi satsar stort på och vi har ett flertal spännande möjligheter på gång inom dessa områden.

Variationen på kunder och uppdrag gör att det finns stora möjligheter att själv välja den karriärväg som passar just dig, allt från att fortsätta utvecklas inom ditt expertområde till att arbeta med krav, strategisk rådgivning eller inom olika ledarroller.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker nu dig som vill vara med och bygga vidare på CGI Next tillsammans med våra 250 andra experter över hela landet. Vi ser att du har en bakgrund inom BI och vi hoppas du har ambition att vilja utvecklas som konsult och driva våra affärer framåt!

För att lyckas hos oss tror vi att du har

• Minst 5 års erfarenhet av MSBI-stacken som utvecklare

• God förståelse för DW-arkitektur och datamodellering

• En drivkraft att skapa verksamhetsnytta med hjälp av IT

• Ett öppet och nyfiket förhållningssätt till ny teknik och nya möjligheter

• Erfarenhet av att leda mindre team, alternativt en önskan att ta nästa steg i din karriär mot mer ledande roller

Det är meriterande om du har erfarenheter från Azure, Big Data eller andra BI-verktyg.

Vi ser en stor styrka i att våra medarbetare växer och utvecklas inom CGI Next och vi har en kultur som uppmuntrar till att våga ta steget och testa något nytt och utvecklande. För att vilja och våga utvecklas arbetar vi mycket med att skapa en bra kultur där öppenhet och sammanhållning är nyckelord. Vi är mycket stolta över den kultur vi och våra anställda har skapat och ser bland annat att den mix av personer som jobbar hos oss varit en drivkraft till att skapa trivsel och trevlig stämning.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-01-15. 

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Peter Alvestål, peter.alvestal@cgi.com, +46 76 798 28 60

Skills:

  • Microsoft Azure
  • SSIS
  • SSRS

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb