Utvecklingsorienterad BI-analytiker MittMedia

Rekryterare
Mittmedia
Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 15 januari 2019
Stängs
den 22 januari 2019
Ref:
EBD15C1F-AA28-43A8-8499-1DFA8E2731FC
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en mästare på BI-system som hjälper verksamheten att fatta rätt beslut?

Då kan du vara den systemspecialist inom Business Intelligence som vi söker för rekrytering till MittMedia i Örebro. Du får ett mycket nära samarbete med affärsverksamheten i en mediekoncern som ligger i framkant. MittMedia sitter i moderna lokaler centralt i Örebro.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Läsaraffären, dvs intäkter från prenumerationskunder, har fått en allt tyngre roll i dagens medieföretag. Så även på MittMedia.
Med 28 dagstidningar, 20 nyhetssajter, 24 appar och tv är MittMedia ett av Sveriges ledande medieföretag, och i absolut framkant när det gäller intäkter från den digitala läsaraffären.
Du kommer till avdelning Privatmarknad där du får en roll med stort eget ansvar och engagerade kollegor. Rollen innefattar också omvärlds- och trendanalyser.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att jobba med våra BI-verktyg så att de kan motsvara kraven verksamheten ställer när det kommer till rapportering och analys för att kunna fatta bästa möjliga affärsmässiga beslut. Du förstår vikten av välstrukturerad data och hur man bäst tillämpar olika verktyg för att visualisera resultatet i bästa möjliga rapporter, vare sig det rör sig om återkommande eller adhoc.

Utifrån verksamhetens behov tar du fram lättförståeliga rapporter som hjälper våra medarbetare att bedriva sin verksamhet effektivt i form av analys och verksamhetsstyrning.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

En utvecklande tjänst med många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter med stort eget ansvar. Du får en kreativ roll i en bransch med snabba förändringar.

VEM ÄR DU?

Du är van att arbeta i någon form av BI-system, med stora datamängder och du hanterar SQL med galans. Vidare så har du kunskap i att visualisera lättförståelig information. Du bör ha erfarenhet av Qlik View eller Qlik Sense. Vi ser gärna att du arbetat agilt i tvärfunktionella projekt. Har du dessutom erfarenhet av Tableau och jobbat med Machine learning är det meriterande.

Som person är du lyhörd och nyfiken samt tar ett stort eget ansvar. Du är också analytisk och genomtänkt med ett systematiskt arbetssätt. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Mittmedia är en av Sveriges ledande lokala mediekoncerner med ett tjugotal nyhetssajter, appar, 28 dagstidningar, gratistidningar med mera. Koncernen omsätter 2 miljarder och har idag ca 1 300 medarbetare.

Liknande jobb

Liknande jobb