Erfaren Systemutvecklare .NET C#

Rekryterare
Innofactor
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 20 december 2018
Stängs
den 31 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I takt med stark efterfrågan av våra tjänster söker vi nu fler erfarna konsulter! Vill du arbeta i teknikens framkant och med att bygga standardiserade lösningar med Microsoft Dynamics som plattform? Vi söker nu en vass systemutvecklare med kunskaper inom .NET!

Din vardag
Som systemutvecklare på Innofactor arbetar du som konsult och är en del av ett team vars uppgift är att leverera moderna tekniska lösningar som stödjer och förbättrar kundens verksamhet. Systemutvecklarens roll i teamet är att designa och utveckla CRM-system och/eller integrationer med utgångspunkt i den verksamhet tekniken skall ge stöd åt.

Som Systemutvecklare .Net. kommer du att ha en varierad vardag, från att jobba med kravarbete och design till att utveckla de systemlösningar som tas fram. Arbetet innefattar både utveckling i och för Microsoft Dynamics CRM med tillhörande transaktionsintensiva integrationer och migrering av tidigare systems data.

Du kommer att ägna mycket tid åt utveckling i C# .Net, men kommer också att arbeta i hela processen med allt från design och lösningsförslag, utveckling och test till deploy.

I dina arbetsuppgifter ingår det att:

  • Tillsammans med beställare ta fram kravspecifikation utifrån beställarens behov
  • Översätta verksamhetens behov (krav) till informationsmodell och realiserbara funktioner i en designspecifikation
  • Utveckla och vidareutveckla CRM utifrån framtagna designspecifikationer
  • Utveckla och vidareutveckla integrationer utifrån framtagna designspecifikationer
  • Anpassa och konfigurera Microsoft Dynamics 365
  • Testa och driftsätta framtagna lösningar
  • Kvalitetssäkra sina leveranser i projekt för att säkerställa leveransgodkännande
  • Verka som sakkunnig rådgivare och specialist inom arbetsområdet
  • Underhålla och vidareutveckla sin kompetens inom arbetsområdet

Vem är du?
Du har minst 2 års erfarenhet av systemutveckling i C# .Net. och du har en relevant examen som exempelvis civilingenjör eller motsvarande inom datateknik. Som person är du positiv, engagerad, har lätt för att samarbeta och god kommunikativ förmåga. Du är en lugn och metodisk person som sätter stort värde på att förstå kundernas processer och arbetsmetoder för att kunna utforma bästa möjliga lösningar. Du har också en stark vilja att ständigt söka ny kunskap kring relevanta produkter och lösningar. Vidare är du ödmjuk, verksamhetsnära, tänker gärna i processer, drivs av förändringsarbete och triggas av problemlösning och att leverera rätt kvalité i rätt tid. Pragmatiskt och kreativt tillvägagångssätt är nyckelfaktorer för att lyckas som konsult hos oss.

VI ERBJUDER
Innofactor är ett unikt Microsoftfokuserat företag med över 600 anställda i Norden. På Innofactor Sverige får du arbeta med intressanta och utmanande projekt baserade på Microsoft Dynamics 365 tillsammans med erfarna och engagerade kollegor.

Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga villkor inom ett expansivt företag med möjlighet att påverka och bidra till företagets utveckling och resultat. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter stor skillnad ute hos våra kunder. Som Microsoftpartner arbetar vi nära Microsoft och hålls ständigt uppdaterade om den senaste tekniken,

Innofactor erbjuder bl.a. utbildningar med certifieringar inom Microsoft Dynamics 365, temakvällar, frukostmöten, kompetensforum, vår- och höstkonferenser samt möjlighet att åka på olika Microsoft konvent. Du kommer att jobba, enligt vårt tycke, med marknadens bästa arbetskollegor i en hjälpsam kultur där stöttning och kompetensöverföring uppmuntras och förväntas. Innofactor har sitt kontor centralt i Stockholm.

 Meriterande

Erfarenhet av Microsoft Dynamics eller andra verksamhetssystem
Erfarenhet av Microsoft Azure

Placeringsort: Stockholm
Omfattning: Tillsvidare, heltid

Liknande jobb

Liknande jobb