Lösningsarkitekt Microsoft Dynamics 365

Rekryterare
Innofactor
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 20 december 2018
Stängs
den 31 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

 

Vill du arbeta med erfarna konsulter på ett företag med 100 % fokus på Microsoft Dynamics 365? Har du minst 5 års erfarenhet av .NET-baserad arkitektur? Då är jobbet som lösningsarkitekt hos oss någonting för dig!

Om tjänsten
I denna tjänst ges möjligheter för rätt person att arbeta brett – från specificering och design till implementering och vidareutveckling av lösningar åt våra kunder. Du kommer att leda det tekniska och utvecklingsrelaterade arbetet i ett eller flera av våra pågående implementationsprojekt och/eller förvaltningsuppdrag. Som lösningsarkitekt kommer du att få arbeta i både stora och små projekt där du kommer att medverka i projekten som både lösningsarkitekt och utvecklare. Som lösningsarkitekt förväntas du kunna hantera och coacha andra utvecklare i projekten såväl som kunna föra en kontinuerlig dialog med kunden.

 

Exempel på uppdrag:

  • Lösningsarkitektur (Systemdesign och utveckling)
  • Kravställning, design och utveckling av kundunika anpassningar baserade Microsoft Dynamics 365
  • Kravarbete, design och utveckling av integrationer
  • Teknisk projektledning
  • Arbeta med presale

 

Vilka är vi och vem söker vi?

Vi som jobbar som lösningsarkitekter på Innofactor har en blandad bakgrund som civilingenjörer, högskoleingenjörer, systemvetare eller motsvarande. Men vi tror att dina egenskaper och tidiga erfarenheter väger minst lika tungt som din examen. Vi tror att du är affärsmässig och gillar varierande arbetsuppgifter. I rollen som lösningsarkitekt sätter vi ett stort värde på att förstå kundernas processer och arbetsmetoder för att kunna utforma bästa möjliga lösningar. Därför tror vi att du är konsultmässig, lyhörd och nyfiken på att söka ny kunskap kring relevanta produkter och lösningar. Vi tror att du har ett allmänt intresse för att effektivisera processer och har sannolikt tidigare erfarenhet av kundkontakt. 

Liknande jobb

Liknande jobb