CGI

Systemutvecklare .NET, Eskilstuna

Rekryterare
CGI
Plats
Eskilstuna (Kommun), Södermanland
Annonserat
den 20 december 2018
Stängs
den 19 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Beskrivning av tjänsten

Vill du bli en del av ett levande, inspirerande och medarbetarägt företag som kombinerar den stora internationella organisationens möjligheter med lokal närvaro och relationsbyggande hos små och stora kunder? Då kanske CGI kan bli din nästa arbetsplats!

CGI-kontoret i Eskilstuna står nu i begrepp att växa ytterligare och behöver förstärkning inom flertalet områden. Vi söker dig som idag arbetar som systemutvecklare och som samlat på sig flera års erfarenhet av att bygga tillämpningar i Microsoft .NET-miljö. Vi värdesätter din sociala förmåga och färdigheter i att förstå komplexa krav och utifrån dessa ställa samman enkla, rationella och smarta lösningar, men kanske allra viktigast är att du har en naturlig känsla för ständigt lärande och kontinuerlig förbättring. En framgångsfaktor är att du är väl förtrogen med konsultrollen, att du trivs i den och är bekväm i att agera utifrån den. 


Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetet genomförs i projektform och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter, utvecklare etc. Arbetet kan vara förenat med resor inom och utom Sverige.

Som systemutvecklare på CGI kommer du att vara involverad i olika typer av leveranser och projekt. Några exempel är förstudier, kravanalys, systemutveckling och systemförvaltning. 


Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du är nyfiken på teknik och har god förståelse för vanliga förekommande teknikplattformar i modern IT. Du har förmåga att förstå övergripande samband och logiska helheter såväl som att effektivt bryta ner enskilda problem i mindre och greppbara beståndsdelar.

För att lyckas i rollen krävs en dokumenterat god förståelse för relationsdatabaser och SQL. Kunskaper i teknik, designmönster och tillämpningsområden såsom Javascript, Entity Framework, MVC, WCF, cloudarkitektur och generell systemintegration är meriterande. Du har utöver .NET dokumenterad erfarenhet av arbeta med, och är gärna certifierad inom,ett eller flera specifika teknologiområden (t.ex SQL-Server, Microsoft Dynamics, Sharepoint, Biztalk etc). Praktisk erfarenhet av agila metoder är meriterande.

Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du behöver vara professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att trivas i rollen. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässig i ditt arbete. Vidare har du en god förmåga att uttrycka dig och få fram ditt budskap på svenska eller engelska både i tal och skrift.

Det här erbjuder vi dig:

Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik!

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. 

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram. 

Vi vill ha din ansökan senast den 19 februari, men gärna redan idag. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Peter Utas
+46 (0)70 544 58 01
peter.utas@cgi.com 


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser. 

 

Liknande jobb

Liknande jobb