HRM Software rekryterar Fullstackutvecklare till Växjö!

Rekryterare
HRM Software
Plats
Växjö (Kommun), Kronoberg
Annonserat
den 20 december 2018
Stängs
den 20 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi har en stark produktvision som vi nu håller på att förverkliga, ledning och styrelse är med på tåget och för rätt personer så erbjuder vi en stor möjlighet att få vara med och påverka - "vi har framtiden i våra egna händer". Vår nya produkt byggs med de allra senaste teknikerna och publik molndrift (GCP) är en självklarhet. Vi vill exempelvis kunna accelerera vår innovationskraft genom snabb tillgång till tjänster för Machine learning, AI och Big Data.

Om oss

Vi är ett ungt, expansivt bolag i stark utveckling. Vi erbjuder en unik chans att verkligen få jobba agilt på riktigt, kontinuerlig feedback direkt från våra slutanvändare och fokus på att maximera kundvärdet. Autonoma team är vår strävan och organisationen visar en stark framåtanda, kontinuerlig förbättring finns i vårt DNA och vi vågar prova nya vägar för att nå våra mål. Högt till tak är en självklarhet för oss, regionens bästa chefer bidrar till ett klimat där alla får chans att växa, både som person och professionellt. Vi har små team på fem-sju personer som alla är placerade tillsammans, vi har korta beslutsvägar.

Om dig

  • Du är driven och modig, ser chansen att få jobba med nya tekniker som en spännande utmaning
  • Vi tror att du köper in på de agila värderingarna fullt ut, kundsamarbete är en självklarhet för dig etc.
  • Vi ser gärna dig som är innovativ och är inte rädd för att tänka nytt, noggrann med högt kvalitetstänk
  • Du har förmågan att agera som motor i ditt utvecklingsteam, du vill framåt och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Kontakt och ansökan

HRM Software samarbetar i den här rekryteringen med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Om du vill ha ytterligare information, är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 0470 - 74 55 95, alternativt jenny.flygare@se.experis.com. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Bifoga gärna en länk till ditt GitHub-konto.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb