Telenor Inpli

Vi söker vår nya Aruba-stjärna!

Rekryterare
Telenor Inpli
Plats
Stockholm (Län)
Lön
Stockholm (Län), Göteborg (Kommun), Västra Götaland, Malmö (Kommun), Skåne
Annonserat
den 20 december 2018
Stängs
den 24 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Telenor Inpli (fd Network Services) är Telenors starka spelare inom nätverk, IT-säkerhet och kommunikation. På Telenor Inpli arbetar det 115 högkvalificerade medarbetare som är fördelade på kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Telenor Inpli går en spännande framtid till mötes med skapandet av ett nytt varumärke som skall fyllas med en stark företagskultur, ett tydligt värde för våra kunder och fortsatt tillväxt. Vårt mål är också att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Hoppas du vill vara med på vår resa!

Vi söker dig som tycker att trådlösa nätverk är bland det roligaste man kan jobba med, som drivs av att ständigt utvecklas och som gillar att arbeta i en föränderlig bransch med uppdrag som går i högt och lågt!

Vårt erbjudande

Vi vill erbjuda dig en utmanande tjänst i ett expansivt, innovativt och varmt företag. Nyckeln till vår framgång tror vi ligger kombinationen av att ha fokus på kärnverksamheten samt tydligt fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling. Vi vill att du ska utvecklas – oavsett var du står idag och vilken väg du önskar gå! Som konsult hos oss har du en löpande, och ständigt uppdaterad utvecklingsplan som baserar sig på DINA styrkor och behov, och vi satsar mycket på utbildningar och certifieringar för våra medarbetare.

Vi är ett varmt företag som sätter medarbetarna i centrum. Vi erbjuder flexibilitet, både i arbetstider och uppdrag, och vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra, utvecklas och ha kul tillsammans!

Utifrån vårt arbete med att jobba med kunder som anlitar oss för våra konsulttjänster samt som prenumererar på våra funktionstjänster, N.Able, har vi som målsättning att ge dig ett varierande jobb med arbeten på plats hos kund men även på kontoret.

Som ny hos oss får du tilldelat en mentor och vi ser gärna att du tar rygg på våra mest seniora medarbetare – hos oss jobbar några av branschens absolut grymmaste Aruba-tekniker!

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som erfaren tekniker i konsultrollen hos oss ansvarar du för kvalificerade konsultinsatser i varierande storlekar av nätverksmiljöer. Arbetsuppgifterna innefattar uppdrag på plats hos våra kunder med korta eller något längre uppdrag inom implementation, felsökning, felhantering, utveckling, installation, förändring men även viss leveransledning av kommunikationslösningar kan förekomma.

Våra konsulter är en viktig del av vår utveckling inom företaget och vi jobbar nära både sälj och Portfolio Management. Detta ger möjligheter att jobba som PreSale, men även hjälpa till med utveckling av tjänster för den som drivs av detta.

Rollen har en huvudinriktning mot trådlösa nätverk och kringliggande utrustning och system för att möjliggöra en fullt fungerande funktion hos våra kunder. Vi levererar idag en funktionstjänst, N.Able, till våra kunder där Telenor Inpli ansvarar för installation samt löpande drift via vår Operationsverksamhet. Rollen utgör också en förlängning till vår Operations/Drift gällande hantering av serviceåtgärder som relaterar till våra funktionstjänster inom N.Able.

Din profil

Vi tänker oss att du har minst 4 års arbetslivserfarenhet från datakommunikationsbranschen. Under dessa år har du jobbat med installation och support av WLAN/LAN/WAN miljöer och är certifierad på marknadsledande produkter, gärna Aruba – då det är en av våra främst leverantörer. Du är duktig på trådlösa nätverk, men vill utveckla dig ännu mer!

Sannolikt har du erfarenhet idag av att arbeta inom nedanstående områden:

  • Nätverksdesign och implementation inom trådlösa nät, WLAN
  • Nätverksdesign och implementation inom trådade nät, LAN
  • Accessteknologier
  • Säkerhet inom trådade och trådlösa nätverk (FW, SSL/VPN, IDS/P, 802.1x, RSA)
  • Switching och Routing

Vidare ska du ha stor förståelse för systemintegration och vana att prata med kund och även presentera lösningar inför kund. Kunderna är otroligt viktiga för oss!

Som person är du positiv, driven och ambitiös och du gillar kreativ problemlösning. Du är en person som snabbt vill komma igång, är fokuserad och målinriktad och du känner igen dig i dina kollegor på Telenor Inpli som är lärande, professionella och samtidigt avslappnade i sin stil och sitt sätt att lösa problem. För dig är det, precis som det är för oss, viktigt att ha roligt på jobbet!

Våra leverantörer

De leverantörer vi i huvudsak arbetar med idag inom aktuella områden är:

  • HPE/Aruba – Trådlösa och trådat nätverk med rollbaserad access , WLAN/LAN + Clearpass
  • HPE/Aruba – Trådlösa och trådat nätverk, WLAN/LAN
  • Fortinet – Säkerhetsplattform, FW/Sandbox/mail.

Låter det intressant?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på “Sök jobbet”. Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil – det tar bara någon minut!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Emma Lindahl-Söderberg på 0723-732173.

Liknande jobb

Liknande jobb