Telenor Inpli

Vi söker en erfaren nätverkstekniker till Stockholm

Rekryterare
Telenor Inpli
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 20 december 2018
Stängs
den 24 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi har många spännande uppdrag och satsar stort inom vår kärnverksamhet som är Nätverk och Säkerhet! Vi behöver därför nu utöka vår organisation med en erfaren nätverkskonsult med fokus på stora nätverk till vår verksamhet i Stockholm.

Du erbjuds en utmanande tjänst i ett expansivt, stabilt och ekonomiskt välmående företag. Nyckeln till framgång för Telenor Inpli ligger i ett fokus på kärnverksamheten i kombination med ett fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling. 

Hos oss får tillgång till uppdrag hos de större nätägarna och operatörerna. Du har en dedikerad säljkår som lär känna dig och din profil och hittar de uppdrag som passar dig. Med konsultchefen har du en individuell utvecklingsplan som bl a innehåller flera utbildningsdagar per år. Vi strävar efter att ha dig sysselsatt hos våra kunder och skulle det dyka upp perioder där du inte har uppdrag erbjuder vi möjlighet att studera samt ta del av hur andra konsultgrupper arbetar hos våra uppdragsgivare. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. 


Arbetsuppgifter

Som erfaren tekniker med roll som konsult ansvarar du för väl kvalificerade konsultinsatser i större nätverksmiljöer. Du arbetar på längre uppdrag ute hos våra slutkunder där uppdrag inom utveckling, drift, förändring och projektledning av kommunikationslösningar förekommer.

Din profil

Du har minst 4 års arbetslivserfarenhet från datakommunikationsbranschen. Du är van att arbeta med, och har djup kunskap om routrar, switchar och brandväggar från olika leverantörer och förstår vad det innebär att driva nätverksmiljöer med många användare. För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med marknadsledande produkter, såsom ex Fortinet, HP/Aruba eller Cisco. Du har en kompetensnivå motsvarande CCNP och det är meriterande om du är certifierad.

Flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För oss är din personlighet lika viktig som din bakgrund. Som person är du positiv, driven och engagerad och du gillar kreativ problemlösning. Du är professionell i ditt arbete, har god samarbetsförmåga och social kompetens och kan därmed smidigt arbeta med både kollegor och kunder. Du är vidare flexibel och anpassningsbar och du sätter dig snabbt in i nya miljöer. För att snabbt komma igång behöver du vara fokuserad, lösning- och problemfokuserad, målinriktad och vilja ha roligt på jobbet.

Om oss!

Telenor Inpli (fd Network Services) är Telenors starka spelare inom nätverk, IT-säkerhet och kommunikation. På Telenor Inpli arbetar det 115 högkvalificerade medarbetare som är fördelade på kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Telenor Inpli går en spännande framtid till mötes med skapandet av ett nytt varumärke som skall fyllas med en stark företagskultur, ett tydligt värde för våra kunder och fortsatt tillväxt. Vårt mål är också att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Hoppas du vill vara med på vår resa!


Låter det intressant?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på “Sök jobbet”. Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil – det tar bara någon minut!

För mer information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emma Lindahl-Söderberg på 0723-732173.

Liknande jobb

Liknande jobb