.Net/C# utvecklare till Handelsbanken i Stockholm

Rekryterare
Handelsbanken
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 20 december 2018
Stängs
den 21 januari 2019
Ref:
2D0B292C-A06C-45B6-86A8-DDD4F9353886
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Kvalitetsmedveten och analytisk .Net utvecklare till Handelsbanken i Stockholm.

Vill du arbeta i en komplex IT miljö med fokus på affärsnytta? Sök då tjänsten som .Net/C# utvecklare till Handelsbanken i Stockholm.

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du att ta plats i ett nystartat agilt crossfunktionellt team som kommer sitta med/nära verksamheten. Då detta är i uppstart har du extra stora möjligheter att påverka din position och roll inom 

Teamets uppdrag är att tillhandahålla en tjänst för beställningar av tjänster och produkter inom ett internt e-handelssystem. Du får här öka din förståelse för hela infrastrukturen och flöden inom banken.

I denna roll erbjuds du tid för innovation och strategiskt arbete. Handelsbanken lägger stort fokus och är mån om din personliga utveckling och det finns stora möjligheter till att förkovra och fördjupa sig i nya tekniker inom ditt område.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

  • Dina arbetsuppgifter är varierande då det byggs back-end och middleware i .Net beroende på systemens förutsättningar
  • Du arbetar med back-end utveckling inom .Net/C# i en agil miljö
  • Du arbetar dagligen med förvaltning, felsökning och vidareutveckling av befintliga system
  • Du är bryggan och länkar ihop tekniken med verksamhetens behov. Du sitter med i möten och fångar upp verksamhetens behov för att sedan ta det vidare och utforma en strategisk utvecklingsplan.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du får även möjlighet att vara med och driva på arbetet inom Continues Delivery (CI) som är ett pågående projekt under 2019. Placering för denna tjänst är ute på Gärdet i Stockholm.

MER OM DIG

Tekniker och språk du jobbar med är bland annat .NET, C# och ASP.NET Web forms och Microsoft SQL databas. Har du kommit i kontakt och arbetat med Powershell är det meriterande. Du har en stark analytisk ådra och känner dig trygg i en dialog kring teknik med verksamheten och dina kollegor.

Som person är du prestigelös och serviceinriktad, vågar ta plats och är självständig. Du trivs att arbeta i en föränderlig miljö och räds inte att ta dig an nya utmaningar. Vi söker en teamorienterad person som ser det som naturligt att dela med sig av sin kunskap inom teamet. Du är trygg i dig själv och har lätt för att knyt de kontakter som krävs med intressenter utanför ditt team så som drift/teknik och externa parter.

Tycker du om att ta eget ansvar? Vill du vara med och utveckla framtidens bank? Då tror vi att du kommer trivas hos oss. Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Vi arbetar ständigt för att vår företagskultur med decentraliserat arbetssätt och tro på individen ska genomsyra verksamheten. Inom Handelsbanken handlar jämställdhet och mångfald om att ta tillvara hela bankens potential.

Liknande jobb

Liknande jobb