IT-specialist/ Verksamhetsutvecklare

Rekryterare
Värmdö kommun
Plats
Värmdö (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 21 december 2018
Stängs
den 13 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Välkommen till en av Sveriges snabbast växande kommuner! Nu bygger vi unika bostäder i kulturhistoriska fabriksmiljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare. Mitt i allt myller av utveckling och nybyggaranda finns vi på IT-enheten för att skapa möjligheter för våra kunder genom att utveckla och modernisera kommunen inom IT och digitalisering.

Vi tror på våra medarbetares förmågor och satsar på individuella handlingsplaner och kompetensutvecklingsinsatser för att stärka dig i din roll. Digitalisering är ett fokusområde i Värmdö kommun och hos oss får du frihet att växa, frihet att ta ansvar samt flexibla arbetstider för balans i livet.

I rollen som IT-projektledare/verksamhetsutvecklare kommer du att vara en del av ett litet och dynamiskt team med specialister, strateger, tekniker och helpdeskmedarbetare. Du kommer att fokusera på de kommunövergripande förändringar i IT-landskapet som pågår. Därigenom bidrar du till att utveckla och realisera kommunens övergripande mål.

Vi söker dig som har en universitetsutbildning alternativt motsvarande dokumenterad kunskapDu har en bred kompetens inom IT och har några års erfarenhet av att arbeta som IT-projektledare och/eller strateg. Du är bekant med områden som till exempel arkitektur, RPA, molnlösningar och/eller integrationslösningar. Det är meriterande om du har kännedom om system och funktioner som är på väg in i vår organisation, t.ex. styrning av identiteter- och behörigheter, säkerhetsfunktioner, M365, RPA, med mera. Vi ser även att du hanterar verktyg inom portföljstyrning och projektledning med stor vana.

Som person tar du ansvar för ditt arbete, är välorganiserad, nyfiken och fokuserad på samarbete och resultat. Du är noggrann, uthållig och har förmåga att prioritera - även under hög arbetsbelastning. Vi ser även att du är flexibel och har förmåga att växla mellan planerad och händelsestyrd verksamhet. Vidare har du en god analytisk och verbal förmåga och kan du uttrycka dig skriftligt. Vi ser att du är lyhörd, öppen och prestigelös med förmågan att bidra till ett gott arbetsklimat inom enheten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Avdelningen för digital utveckling en robust och framtidssäker IT-miljö, dagligt stöd och support genom IT-helpdesksamt att leda kommunens övergripande digitaliseringsarbete. I den robusta IT-miljön ingår bland annat systemdrift, gemensamma program och licenser, identitetshantering, säkerhetstjänster, lagring, tillgänglighet och kommunikationstjänster. Vi tillhandahåller IT-stöd för sammantaget drygt 8000 medarbetare och elever i kommunen. Nu går vi in i en ny fas där vi behöver fokusera mer på samordning, systemintegrationer, standarder och arkitektur för att kunna skapa större värde av investeringar genom att utveckla vår gemensamma IT-plattform och öka automatiseringen kring våra e-tjänster. Tillsammans med övriga i vårt team kommer Du att kunna göra ett avtryck för framtiden.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 13 januari 2019.


Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kenneth Norberg, digitaliseringschef, 08-570 485 75 alternativtkenneth.norberg@varmdo.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du påhttps://www.varmdo.se/fackligaorganisationer


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Liknande jobb

Liknande jobb