IT-administratör inom Office365, sista ans.dag 2019-01-19

Rekryterare
Åre kommun
Plats
Åre (Kommun), Jämtland
Annonserat
den 21 december 2018
Stängs
den 20 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Utvecklingsavdelningen söker en systemadministratör till IT-enheten.

Åre kommuns IT-enhet arbetar aktivt med att skapa en hållbar IT-infrastruktur och att bidra till verksamheternas digitalisering. I dagsläget är serverdriften outsourcad och system köps i första hand in som tjänst. IT-enheten arbetar också med att hjälpa kommunens olika verksamheter i deras verksamhetsutveckling av IT-lösningar. Vår ambition är att använda ny teknik kostnadseffektivt tillsammans med förändrade arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Din primära uppgift är att agera systemförvaltare för Office365/Microsoft365/AD. Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara deltagande olika projekt, uppgifter där din IT-kompetens krävs samt viss administration.

Åre kommun har många IT-system och arbetar aktivt med systemägare/systemförvaltare. I rollen som systemadministratör kan det, förutom nämnda system ovan, även förekomma arbetsuppgifter för andra system på olika nivåer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad, nytänkande och tycker om att ta ansvar. Du har god erfarenhet av kvalificerat arbete inom IT och goda IT infrastrukturkunskaper.
Du har för verksamhetsområdet en lämplig utbildning och har dokumenterad erfarenhet av- eller intresse för att utveckla dig själv och andra inom Office365/Microsoft365 på en djupare nivå.

Som person är du öppen och social och har en naturlig förmåga att bygga goda relationer och arbeta i team. Självklart har du en stor dos eget driv och gott ordningssinne. Du är idérik och har god analytisk förmåga samt har ett stort intresse för hur man kan effektivisera med hjälp av IT-verktyg och förändrade arbetssätt.

Anställningen är 100 %, tillsvidare, tillträde snarast, individuell lön. Krav på körkort och svenskt medborgarskap. Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.

För mer information kontakta:
Johan Pettersson, TF IT-Chef, 0647-161 00
Fackliga representanter nås via Åre kommun, Kundtjänst, 0647-161 00
 

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Referens: IT-administratör

Sista ansökningsdag: 2019-01-20

I Åre kommun arbetar vi utifrån värdegrunden att vi är professionella, respektfulla och lyhörda.
Anställningen är vakant under förutsättning att ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns i kommunen.

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.