Vi laddar upp med nya vardagshjältar: SYSTEMARKITEKT TILL IT-AVDELNINGEN

Rekryterare
Hem
Plats
Halmstad (Kommun), Halland
Annonserat
den 21 december 2018
Stängs
den 18 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi på HEM levererar något så grundläggande som trygghet - och vi finns där våra kunder behöver oss. Som det största energi- och avfallsbolaget i regionen bidrar vi med samtliga delar i ett fungerande och hållbart samhälle.

Nu vill vi ladda upp med flera nya tjänster och flera nya kollegor. Vi rustar för digitalisering men framförallt för att möta våra kunders behov - och vi gör det ordentligt. I en tid då vi fullständigt överöses med information och nya funktioner krävs nya sätt att tänka, nya sätt att agera, kort sagt – fler och nya former av vardagshjältar.


En av våra nya hjältar är en Systemarkitekt som gillar att prata strategier och affärer. Är det du?

DIN INSATS

Här blir du en del av en växande organisation som har fokus på att leverera IT-tjänster som stöttar vår kärnverksamhet i att uppfylla vår vision: ”En enkel och miljösmart vardag”. Vi strävar efter att skapa effektiva IT-lösningar för hög användbarhet. Som systemarkitekt kommer du ha en nyckelroll i utvecklingsarbetet med HEM:s framtida arkitektur. Du får möjlighet att arbeta nära verksamheten och ska förstå hur företagets processer och verksamhet fungerar i realiteten. Utöver det kommer du vara delaktig i arbetet med att ta fram långsiktiga IT-strategier baserat på företagets mål och visioner.

En spännande utmaning för dig som vill jobba inom en bransch som utvecklas och förändras snabbt inte bara genom nya tekniska lösningar utan också i bredd av funktionsområden. Du kan exempelvis jobba med lösningar som stöttar säkerhet, automatisering, eller tjänstelager. Du kommer att ägna dig åt utveckling av verksamhetsnära IT som främjar en modern, hållbar och flexibel arkitektur.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har eftergymnasial IT-utbildning; systemvetare/programmerare eller motsvarande. Du behöver bl.a. ha kunskap om:

    • Integrationsprinciper
    • Infrastruktur
    • Design/Programmering
    • Metodik (Scrum, RUP el likn.)

Här behöver vi en och nyfiken, engagerad och prestigelös figur som delar med sig av sina IT-visdomar. Drömmen hade varit att få anställa den superhjälte som sveper in med förmågan att översätta verksamheternas strategier till säkra, effektiva och skalbara lösningar. Det hade såklart varit trevligt om du arbetat med applikationsutveckling samt molnlösningar och erfarenhet av komplexa system med många integrationer (gärna i rollen som utvecklare, arkitekt eller systemförvaltare).

Du är kommunikativ och har intresse och förmåga att sätta dig in i olika rollers vardag med tillhörande förbättringspotential. Kanske inte ett jobb för alla- men kanske för dig?

Vi kan komma att rekrytera löpande, så buffra inte för länge.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg men har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med oss!

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner

Jenny Lundholm-Gravelej
IT-Chef
035191600
jenny.lundholmgraveleij@hem.se

Nathalie Rapp
Fackligt ombud Vision
065-191 589
nathalie.rapp@hem.se