DIGITAL VERKSAMHETSUTVECKLARE/TEAMCHEF

Rekryterare
Hem
Plats
Halmstad (Kommun), Halland
Annonserat
den 21 december 2018
Stängs
den 18 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi på HEM levererar något så grundläggande som trygghet - och vi finns där våra kunder behöver oss. Som det största energi- och avfallsbolaget i regionen bidrar vi med samtliga delar i ett fungerande och hållbart samhälle. Våra anställda är vardagshjältar.

Nu vill vi ladda upp med flera nya tjänster och flera nya kollegor. Vi rustar för digitalisering men framförallt för att möta våra kunders behov - och vi gör det ordentligt. I en tid då vi fullständigt överöses med information och nya funktioner krävs nya sätt att tänka, nya sätt att agera, kort sagt – fler och nya former av vardagshjältar.

En av våra nya hjältar är en Digital Verksamhetsutvecklare/Teamchef med stor drivkraft och ett intresse för att leda och utveckla i en föränderlig miljö. Är det du?

DIN INSATS
Digital verksamhetsutvecklare är en ny position inom HEM för att uppnå vårt mål om en digital verksamhetsutveckling där kunden driver oss framåt.

Din utgångspunkt kommer ligga i vårt affärssystem (BFUS) där du administrerar och kartlägger vårt arbetssätt, utmaningar och identifierar barriärbrytande möjligheter med kunden i främsta fokus. Du blir en arbetande och aktiv part i utveckling och förvaltning av BFUS för att anpassa efter bolagets långsiktiga mål att arbeta proaktivt och kundfokuserat. Du förväntas bli en expertkompetens att nyttja internt vid utvecklingsfrågor och externt vid beställningar av programvaruutveckling.

För oss är din ledarskapsförmåga viktig då du dels kommer leda ditt eget team dels det strategiska förändringsarbetet.

Dina dagliga uppgifter innehåller

  • Analys, och utveckling av lösningar och processer
  • Tydliggöra teknikstrategier
  • Kravanalys för utveckling och beställare
  • Ansvara för testarbete för att säkra leverans
  • Dokumentation och förvaltning av programvara
  • Registervård
  • Avvikelserapportering
  • Aktiv dialog med våra kunder genom dina medarbetare på avdelningen

Du kommer ha en grupp medarbetare som rapporterar till dig, ingår i Verksamhetsområde Marknad och svarar till Chefen för Kundrelationer. 

DIN PROFIL

Du har eftergymnasial utbildning och har erfarenhet av att jobba nära verksamheten och dess processer. Vi ser gärna att du arbetat med integrationer mellan komplexa system och haft en aktiv roll i större förändringsprojket. Miljö och klimatfrågan intresserar och driver dig i kombination med en hållbar utveckling.

Det rör sig om ett brett framtidsinriktat arbete där förändringar, stora som små är en naturlig del av vardagen. Vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper som goda ledaregenskaper, stor drivkraft, initiativförmåga och att vara självgående. Du ska dessutom vara serviceinriktad, ha samarbetsvilja samt kunna strukturera, planera och prioritera ditt och avdelningens arbete. Kanske inte ett jobb för alla- men kanske för dig?

Vi kan komma att tillämpa löpande rekrytering, så buffra inte för länge.

 

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg men har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med oss!

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner

Håkan von Uckermann
Chef Kundrelationer
035-191 640
hakan.von.uckermann@hem.se

Nathalie Rapp
Fackligt ombud Vision
065-191 589
nathalie.rapp@hem.se