Vi laddar upp med nya vardagshjältar: KRAVANALYTIKER TILL IT-AVDELNINGEN

Rekryterare
Hem
Plats
Halmstad (Kommun), Halland
Annonserat
den 21 december 2018
Stängs
den 18 januari 2019
Kategori
It-arkitekt, Krav
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi på HEM levererar något så grundläggande som trygghet - och vi finns där våra kunder behöver oss. Som det största energi- och avfallsbolaget i regionen bidrar vi med samtliga delar i ett fungerande och hållbart samhälle.

Nu vill vi ladda upp med flera nya tjänster och flera nya kollegor. Vi rustar för digitalisering men framförallt för att möta våra kunders behov - och vi gör det ordentligt. I en tid då vi fullständigt överöses med information och nya funktioner krävs nya sätt att tänka, nya sätt att agera, kort sagt – fler och nya former av vardagshjältar.


En av våra nya hjältar är en kravanalytiker med engagemang för verksamhetsnära IT. Är det du?

DIN INSATS

Här blir du en del av en växande organisation som har fokus på att leverera IT-tjänster som stöttar vår kärnverksamhet i att uppfylla HEM:s vision: ”En enkel och miljösmart vardag”. Vi strävar efter att skapa effektiva IT-lösningar med god säkerhet. Din främsta uppgift som kravanalytiker är att inhämta och analysera de olika verksamheternas krav.

En spännande utmaning för dig som vill jobba inom en bransch som utvecklas och förändras snabbt inte bara genom nya tekniska lösningar utan också i bredd av funktionsområden. Du kan exempelvis jobba med lösningar som stöttar säkerhet, automatisering, molntjänster eller AI. Du kommer att ägna dig åt utveckling av verksamhetsnära IT som främjar en modern, hållbar och flexibel arkitektur. Andra viktiga uppgifter kan vara att genomföra och facilitera workshops. 

DIN PROFIL

För att kunna axla rollen krävs det att du har

  • Minst kandidatexamen inom system/datavetenskap, eller examen inom relaterat område som vi bedömer motsvarande
  • Minst 1 års erfarenhet av kravställning inom automatisering och digitalisering, information och arkitektur
  • Praktisk erfarenhet av kravfångst för ökad automatisering och digitalisering, information och arkitektur

Det är önskvärt om du har vana att arbeta med agila arbetsmetoder.

En av dina superkrafter är din goda analytiska förmåga och hur du sveper in och tar ägarskap för uppgiften. För oss innebär det att du är drivande, följer upp och återrapporterar. För att lyckas med det krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och samarbetar väl med både kollegor och andra samarbetspartners.

Då du kommer att säkerställa att beställare och ledning förstår olika vägval, och rekommendera tydliga underlag för beslut behöver du ha förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Kanske inte ett jobb för alla- men kanske för dig?

Vi kan komma att rekrytera löpande, så buffra inte för länge.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg men har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med oss!

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner

Jenny Lundholm-Gravelej
IT-Chef
035191600
jenny.lundholmgraveleij@hem.se

Nathalie Rapp
Fackligt ombud Vision
065-191 589
nathalie.rapp@hem.se