Integrationsutvecklare BizTalk

Rekryterare
Riksgälden
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 27 december 2018
Stängs
den 14 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du växa och utvecklas långsiktigt tillsammans med oss? Inom enheten
IT-utveckling behöver vi nu förstärka med en integrationsutvecklare.

Riksgälden och tjänsten

Riksgälden bidrar till att det finansiella systemet är stabilt. Vi förvaltar Sveriges statsskuld och ger statliga garantier och lån. Vi har även i uppdrag att ansvara för finansieringssystemet för kärnavfall samt att vara statens internbank. Riksgälden ansvarar också för att statens bankkrishantering och insättningsgarantin. Vi arbetar med avancerade lösningar och samverkar med många externa aktörer, så som andra finansiella institut. Det ställer krav på en IT miljö som är säker, flexibel och effektiv.

Vår vision är att tillsammans göra Riksgälden till en förebild både i Sverige och internationellt.

Riksgäldens IT-avdelning består av fyra enheter: IT Infrastruktur, IT Service, IT Utveckling, IT Stab och består av totalt cirka 55 medarbetare. Arbetet sker i mindre verksamhets- och enhetsöverskridande team där kunskapsnivån är hög, beslut fattas snabbt och varje individ är viktig.

På enheten IT Utveckling arbetar ett antal utvecklare främst med .NET men även med Data Warehouse/BI och Integrationsplattformen. Avdelningens fokus är att skapa verksamhetsnytta med hjälp av IT vilket innebär ett nära samarbete med övriga verksamheten.

Vi satsar på att ge nyanställda en bra introduktion såväl inom IT som inom de olika verksamhetsområdena. Vårt kontor finns i centrala Stockholm.

Arbetet som utvecklare i BizTalk innebär bland annat:

 • Ansvar för att tillsammans med ett team utveckla och förvalta integrationer samt plattformen BizTalk i nära samarbete med verksamheten, arkitekter, utvecklare och tekniker.
 • Utveckla nya integrationslösningar, förvalta befintliga, hålla dokumentation uppdaterad samt stötta i dagliga driften.
 • Tillsammans med teamet ansvara för strategier, riktlinjer och instruktioner inom BizTalk-området Erfarenhet, utbildning och person

  Vi söker dig som har flera års erfarenhet av integrationsbaserad design och utveckling samt tjänsteorienterad arkitektur inklusive BizTalk.

  Krav är dokumenterad erfarenhet av utveckling av integrationer med BizTalk 2010 eller senare version, .NET 4.x, Visual Studio samt systemintegration generellt.

  Meriterande är att du har erfarenhet inom TFS (främst för byggen och versionshantering), SharePoint, generell Webservice och .NET-utveckling, Powershell, SQL-server, teknisk kompetens inom BizTalk-plattformen samt generell teknisk kunskap avseende kluster, IIS, Kerberos, brandväggar, säkerhet och Windows servermiljö.

  Meriterande är också akademisk utbildning som systemvetare, högskole- eller civilingenjör eller motsvarande erfarenhet.

  Som person är du positiv, ansvarsfull och engagerad och trivs med att arbeta tillsammans med olika kompetenser i ett team. Att dela med sig av kompetens är en självklar del i vardagen liksom att förankra och diskutera olika lösningsförslag.

  Du identifierar problem och strukturerar och driver ditt arbete för att nå uppsatta mål. För att lyckas i denna roll krävs att du har en förmåga att se bortom tekniska detaljer och se helhetslösningar. Du har en god förmåga att lyssna, är noggrann samt har lätt för att kommunicera i både tal och skrift.

  Kontakt

  Vid frågor eller mer information vänligen kontakta Carin Rieger enhetschef IT Utveckling. Telefon 08-613 5214 eller e-post carin.rieger@riksgalden.se.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan via www.riksgalden.se/jobb senast den 14 januari. Ange referens 2018/1072.

  Urvalet av kandidater sker löpande.

  Arbetspsykologiska tester kan komma att ingå som en del av rekryterings-processen.

  Tjänsten kan komma att säkerhetsklassas och svenskt medborgarskap är därför ett krav.

   

  Riksgälden spelar en viktig roll i samhällsekonomin och på den svenska finansmarknaden. Vi ser till att statens pengar hanteras effektivt.

  Riksgälden erbjuder medarbetarna en modern, tillgänglig och utvecklande arbetsplats med ett gott samarbetsklimat. Möjligheten att påverka är stor och kraven på kvalité är höga, samtidigt som vi värnar balansen mellan privatliv och arbetliv. Riksgälden erbjuder friskvård och har en aktiv personalförening. Vi är ca 190 medarbetare och vi finns i moderna lokaler i centrala Stockholm.

  Välkommen till oss. Vi behöver fler stjärnor i statens lag!

Liknande jobb

Liknande jobb